Gadgeti

Zeblaze Vibe 3: iskoristi kupon i naruči ga po najnižoj cijeni

Zeblaze pametni sat

Zeblaze nas već nekoliko godina časti kvalitetnim pametnim i otpornim satovima. Časti, u smislu da su vrlo povoljni i za uložen novac se dobije mnogo više. Sada, kineski webshop Cafago počastit će i popustom na Vibe 3, sportski pametni sat treće generacije.

Lijep popust na Vibe 3, pametni sat popularnog brenda Zeblaze, možeš iskoristiti ako uneseš kod L2626JC prilikom kupovine. Cijena će se spustiti na nevjerojatnih 21,99 dolara.

>> Zeblaze pametni sat u trgovini Cafago

Ovaj moćni sat prije svega će se pohvaliti svojom odličnom građom i izdržljivim materijalima. Kućište od nehrđajućeg čelika je očvršćeno prevučenim slojevima dijamantu sličnog ugljika ili DLC (eng. Diamond Like Carbon), vrste amorfnog ugljika koji ima neka od tipičnih svojstava dijamanta. Zbog toga je glava sata izrazito otporna na udarce i druge vanjske utjecaje.

Najosjetljivi dio sata je njegov ekran, no i on ima podignutu obranu. Staklo 1,24-inčnog LCD zaslona zaštićeno je slojem Gorilla Glass 4, četvrtom generacijom staklene legure kompanije Corning, Inc.

Sat ima četiri fizičke tipke koje su smještene u krug oko zaslona. Remen je izrađen od izdržljive i fleksibilne termoplastike. Sat je dostupan u tri lijepe boje koje se zgodno uklapaju u različite stilove, svaka na svoj način.

Zeblaze Vibe 3

Zeblaze svoje satove radi s ugrađenim baterijama koje se ne mogu puniti. Stoga ako kupuješ ovaj sat, imaj na umu da mu je vijek trajanja oko 14 mjeseci pri svakodnevnoj uporabi. Ako ga koristiš rjeđe, može izgurati i dulje, s Japan Maxell CR2450 baterijom (610mAh) i do dvije godine.

S pametnim telefonom se povezuje putem Bluetootha 4.0 i mobilne aplikacije, a kompatibilan je i s Android OS-om (Android 4.3 i više) i s iOS-om (iOS 7.0 i više).

Ovaj sat ima niz jednostavnih i korisnih funkcija koje već po definiciji oblikuju pametni sat, pa ćeš tako uz pomoć ovog sata moći mjeriti svoje korake, otkucaje srca, potrošnju kalorija, prijeđenu udaljenost i slično. Kad je povezan s mobitelom, može na sebe preuzeti njegove notifikacije, alarme, pa čak i poslužiti kao okidač kamere smartfona na daljinu.

Naravno, ima i osnovne funkcije sata – prikaz sata i datuma, štoperica, i sl.

Zeblaze sat funkcije

Zeblaze je postigao vrlo lijep dizajn sportskog sata i ponudio privlačne boje koje će se sigurno mnogima svidjeti. Sat ima svoj vijek trajanja koji je određen nepunjivom baterijom, no to ne treba brinuti obzirom na uloženi novac. Ako prilikom kupovine iskoristiš kod L2626JC u webshopu Cafago, cijena pada na 21,99 dolara, što je zaista jako povoljno!

>> Iskoristi kupon u webshopu Cafago

Komentiraj

Odgovori

Vrh