Geekmaxi
Gadget

8-inčni tablet na flash ponudi za 79,99 dolara

Na Gearbestu se vrlo često može uloviti neka zgodna akcija. Danas je na toj domeni otvorena flash ponuda za 8-inčni tablet ALLDOCUBE Free Young X5. Iz kompanije Cube odlučili su se za sljedeće parametre ponude: akcija traje do nedjelje, 6. kolovoza, a svakoga je dana u 12 i 16 sati moguće naručiti uređaj za 79,99 dolara. To se odnosi na pet najbržih u određeni sat u danu – inače je cijena 174,99 dolara.

Tablet u ponudi izrađen je od aluminijskog metala visoke izdržljivosti, procesiran tehnikom pjeskarenja za dobivanje matirane teksture. 8-inčni zaslon s rezolucijom IPS 1920*1200p vjerojatno dosta dobro podnosi zahtjevne vizualne zadatke, od prikaza fotografija i videa do igranja igara. Pod haubom je MediaTekov procesor MTK8783 s pridruženom ARM Mali-T720 MP3 grafikom, formiran za velike ekrane i gladne baterije. Procesoru je pridruženo 3GB radne memorije i 32GB ROM-a, odnosno interne memorije.

U izradi zaslona na dodir korištena je OGS tehnologija (eng. One Glass Solution), koja se pojavila negdje s iPhone 5 uređajem – s ciljem da se reducira debljina zaslona odbacivanjem jednog sloja stakla. Time se postiže povećana reakcija na dodir, a ovaj tablet osjetljiv je na dodir u 10 točaka. Prednja kamera ima razlučivost 5MP, a stražnja 13MP i LED bljeskalicu.

>> Uređaj možete naručiti klikom na link ovdje.

U Free Young X5 tablet moguće je ubaciti dvije SIM kartice i na obje imati pristup 4G mreži. Integrirane su standardne podrške za WiFi, GPS, Bluetooth. Baterija ima voltažu 3,7V i kapacitet 3.800mAh, a na Gearbestu nalazimo podatak da može podnijeti 4 sata igranja igara.

Sve u svemu, čini se da je pred nama dobar deal. Ako vam ne smetaju pomalo neobične dimenzije – jer ovo je više križna vrsta tableta i smartfona, tzv. fablet – može poslužiti za mnoštvo svakodnevnih aktivnosti koje sve više ulaze u stvarnost prikazanu kroz ekran – od standardnih funkcija telefona, s većim ekranom pogodniji za prelistavanje portala i prikaze videa. Po specifikacijama čini se kao solidan odabir za ponuđenu cijenu, koja može biti zaokružena na 79,99 dolara – samo budi na pravom mjestu na ekranu u pravo vrijeme.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh