Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

A95X R1 jeftini je TV Box s Androidom 6.0

Pogledati nešto kvalitetno na domaćim tv kanalima postalo je prilično teško – ono od programa što valja ili je rijetko, ili se pak gurne u vampirske termine od kojih ujutro na poslu ispadaju oči.

Put k dobrom tv programu može se skratiti kupnjom tv boxa, a i tu valja biti izbirljiv. Za primarnu funkciju tv boxa, praćenje stranih tv programa, nije potrebno izdvojiti pretjeranu sumu. Rijetko ćete, naime, koristiti ih u drugu svrhu stoga je, držimo, bolje uzeti ono što vam zaista treba i pritom proći što jeftinije.

Stoga preporučamo da razmislite o zaista jeftinom uređaju na kojeg smo naletjeli: A95X R1 tv box je koji košta tek 19,99 dolara (cca. 130 kuna) i pružit će baš ono što treba – tv program sa svih krajeva svijeta, uz mogućnost igranja igara ili surfanja netom, budući da je temeljen na Androidu 6.0 Marshmallow.

Pokreće ga četverojezgreni procesor RK3229, dok je memorije u njegovom slučaju sasvim dovoljnih 1 GB radne i 8 GB interne. Povezivanje na internet je moguće putem WiFi-ja, što će reći da nema potrebe za zamornim kablovima. Podrška za Kodi se podrazumijeva.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

Ponuda je, kao i inače u ovakvim slučajevima, ograničena vremenski i količinski. Imajte na umu kako je redovna cijena ovog tv boxa 42 dolara, što će reći da vrijedi uloženih sredstava.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Google Android Studio 4.0 orijentiran je na olakšavanje kreiranja aplikacija programerima.

Akcije

Predstavljamo odličan uređaj za vrijeme koje provodite doma. Da bi dani lakše prolazili, za vrijeme akcije #OstaniDoma, možete se počastiti X88 Pro X3 Tv...

Gadget

Predstavljamo odličan TV BOX, model H96 Max X3 s naprednim mogućnostima i najnovijim opcijama za povezivanje s ostalim uređajima za Video i reprodukciju zvuka....

Apps & Software

Google je, kada je objavljen Android 9.0 Pie, naznačio da rad na mobilnom uređaju u “noćnom” načinu produžuje životni vijek baterije. Izlaskom Androida 10...

Oglašavanje