Pratite nas

Web & IT

AdCombo – napredna oglašivačka platforma za vlasnike web stranica

Objavljeno

-


Tražite super način kako monetizirati svoju web stranicu? Nezadovoljni ste postojećim rješenjima, sporim isplatama i lošim konverzijama? Želite mrežu koja će vam na jednostavan i brz način omogućiti zaradu na internetu i sve to uz garanciju isplate zarađenog novca?
Vrijeme je da upoznate servis AdCombo, koji donosi revoluciju u svijet online zarade. Ovaj servis svojim inovativnim pristupom oglašivačima osigurava maksimalno iskorištavanje budžeta, dok vlasnicima web stranica donosi kvalitetnu zaradu koja se isplaćuje u jako kratkim rokovima – što je novost na tržištu.

Zašto je pametno odabrati AdCombo?

AdCombo je razvijen od strane entuzijasta koji su željeli unijeti određene promijene u svijet oglašivačkih servisa. Navikli smo kako oglašivačke mreže funkcioniraju na jednom ustaljenom načinu, gdje su provizije male, oglašivači su ograničeni raznim elementima, a vlasnici web stranica na svoje isplate čekaju mjesecima. AdCombo nastoji anulirati sve te probleme zahvaljujući vlastitoj platformi koju su razvili kako bi optimizirali cjelokupni proces oglašavanja.
Prema podacima koji se mogu naći na ovoj mreži jedna od velikih prednosti je što čak 80 posto oglašivača ima ekskluzivni ugovor s AdCombo platformom. To u pravilu znači da se ti oglašivači nalaze samo na AdCombo platformi i nigdje drugdje, što vama kao vlasnicima web stranica osigurava da radite s visoko kvalitetnim klijentima, što u konačnici donosi veću šansu za zaradu.
Zahvaljujući ciljanju točno određenih zemalja, AdCombo nudi lokalizirane oglase koji omogućuju veću konverziju. Oglasi na AdCombo platformi dostupni su na čak 40 jezika. U slučaju da naletite na neki problem na raspolaganju vam stoji ekipa koja priča čak 44 jezika i dostupni su 24 sata na dan. Dakle, to će eliminirati sve probleme koji bi mogli nastati prilikom postavljanja ili kreiranja oglasa na platformi.
Ekipa koja stoji iza AdCombo platforme svakodnevno radi na unapređenju vlastitog softvera, što vam osigurava kvalitetno praćenje statistika i samim time povećava mogućnost optimizacije kako oglasa, tako i oglasnog prostora. Sustav je user-friendly i donosi vam podatke u realnom vremenu, što je rijetko kada slučaj s ostalim mrežama.
Za razliku od ostalih platformi koje sporo isplaćuju novac (tjednima i mjesecima), AdCombo garantira kako će isplata novca biti na tjednoj razini. Konkretno, kada dostignete cifru od 50 dolara bit ćete isplaćeni na vama željeni način. Bez zadržavanja i odgađanja isplata, novac vam stiže u samo nekoliko dana i to putem – PayPala, ePayments, Paxum, WebMoney, ali i putem mnogih drugih servisa za transfer novca.
adcombo web stranice

Mogućnosti za oglašivače

Ako trebate dodatni promet na vašu web trgovinu ili želite nešto prodati kupcima, AdCombo može biti sjajan partner u tome. Razvili su iznimno kvalitetan sustav praćenja konverzije oglasa, koji vam osigurava detaljan uvid na što je potrošen vaš novac i koje je rezultate donio.
S obzirom na to da svim oglašivačima žele pružiti maksimalno pozitivno iskustvo i najbolje rezultate, osmislili su sustav u kojem je oglase moguće prilagođavati svakom tržištu posebno, čime se povećava odnos dobiveno-uloženo. S druge strane, posebno osmišljen sustav filtriranja prometa osigurava oglašivačima da dobivaju samo maksimalno kvalitetne klijente.
AdCombo za sada je dostupan u četiri regije: Europa, Azija, Afrika i Južna Amerika. Postoje naznake kako će se uskoro proširiti na još nekoliko zemalja diljem svijeta, no naglasak će i dalje biti na lokalizaciji oglasa – koja se pokazala dobitnom kombinacijom kako za oglašivače, tako i za ljude koji žele monetizirati vlastite web stranice.
adcombo affiliate makret

Kako monetizirati web stranice uz AdCombo?

Vlasnici web stranica uglavnom su u potrazi za kvalitetnim sustavom monetizacije, a AdCombo u tom segmentu radi sjajan posao. Fokus je stavljen na jednostavnost i što kvalitetniju isporuku oglasa. U tu svrhu, AdCombo ima u vlasništvu vlastite DNS servere koji se brinu da oglasi budu isporučeni što je brže moguće i bez ikakvog kašnjenja.
Svi koji odluče postaviti AdCombo na svoje web stranice mogu biti sigurni kako će u svako vrijeme imati pristup detaljnoj statistici i uvid u ostvarenu zaradu. Platforma vas može opskrbiti oglasima iz raznih područja (niša), a taj se broj iz tjedna u tjedan još dodatno povećava. Ono što će mnoge vlasnike web stranica obradovati je isplata svakog tjedna. Kada pošaljete zahtjev za isplatom (minimum 50 dolara), potrebno je odabrati na koju platformu želite isplatu – PayPal, Payoneer, Paxum, Epayments, Webmoney ili Wire. Novac ubrzo sjeda na vaš račun.
Kako se radi o kvalitetnoj platformi za oglašavanje i monetizaciju web stranica pokazuju mnogobrojne pozitivne ocjene korisnika širom interneta. Uglavnom se platforma ocjenjuje ocjenom 5, što znači da zbilja poštuje sve prije navedeno i osigurava maksimalni učinak oglašivačima i sigurnu te brzu isplatu vlasnicima web stranica koji postave AdCombo.
Isprobajte AdCombo CPA mrežu!

Nastavi čitati
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Web & IT

Instagram Direct Messages postaju dostupne i na webu

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Instagram napokon donosi direct messages (izravne poruke) na web. Od danas, mali postotak globalnih korisnika platforme moći će pristupiti svojim DM-ovima na Instagramovoj web stranici. Smatra se kako će ovaj potez biti iznimno koristan za tvrtke, influencere i sve druge koji šalju puno DM-ova, a osim toga svakako će upotpuniti iskustvo korištenja ove platforme na različitim uređajima. Današnji program predstavljen je samo kao test, tvrde iz tvrtke, a više detalja o potencijalnom trajnom uvođenju ove opcije znat ćemo u budućnosti.

Slanje direktnih poruka uglavnom će izgledati isto putem preglednika i na mobilnom uređaju. Moguće je stvoriti nove grupe ili započeti chat bilo sa stranice profila korisnika ili DM-a. Dvostrukim dodirom (klikom) je moguće lajkati poruku, podijeliti sliku ili vidjeti ukupan broj nepročitanih poruka. Ako ova opcija zaživi, moći ćete primati DM obavijesti sa svog stolnog računala ako u svom pregledniku omogućite obavijesti za cijelu Instagram stranicu.

Iz Instagrama najavljuju kako ovo nije jedini test ovakve prirode, te da će nastaviti testirati ovu opciju do daljnjeg.

Nastavi čitati

Web & IT

Facebook će zabraniti ‘deepfakeove’, ne i parodične video snimke

Objavljeno

-

Objavio

Facebook će zabraniti ‘deepfakeove’ odnosno video snimke izmijenjene pomoću umjetne inteligencije kojom su zamijenjena lica ili promijenjene riječi koje izgovara neka osoba, objavila je ta društvena mreža.

U odluci objavljenoj na blogu, Facebook navodi da će ukloniti video snimke koje su izmijenjene na način da to nije očito, zbog čega mogu obmanuti korisnike interneta kada je riječ o izjavama neke osobe, a koje se izrađuje pomoću umjetne inteligencije koja “miješa, zamjenjuje ili dodaje” neki sadržaj u video kao da je “autentičan”.

Odluka se ne odnosi na “parodičan ili satiričan sadržaj” ili na video snimke koje su montirane tako da su izostavljene riječi ili im je promijenjen redoslijed, precizira potpredsjednica Facebooka, Monika Bickert.

Facebook će također nastaviti uklanjati audiovizualni sadržaj koji krši “standarde zajednice” i jako smanjiti broj pratitelja onih sadržaja koje vanjski kontrolori s kojima surađuje, kao što je AFP, označe kao lažne.

Facebook je 2016. pokrenuo program provjere istinitosti sadržaja koji se objavljuje na njegovim stranicama i na Instagramu u suradnji s vanjskim kontrolorima (Third party fact-checking) u kojem sudjeluje šezdesetak medija širom svijeta.

Nastavi čitati

Web & IT

Win 7 ukida korisničku podršku, no BZfuture nudi povoljno rješenje

Objavljeno

-

Objavio

Ako vam je računalo još uvijek na Windows 7 operativnom sustavu, od 14. siječnja 2020. više nećete moći primati sigurnosna ažuriranja, najavljuju iz Microsofta. Stoga je neophodna nadogradnja na noviji operativni sustav (primjerice Windows 10) kako biste si osigurali da su vam svi podaci sigurni. Jednako tako, ukida se i korisnička podrška za Win 7.

Za većinu korisnika Win 7 operativnog sustava najpametnije bi bilo preći na najnoviji Win 10. No, kako je nadogradnja softvera poprilično skupa zbog kupovanja licence, te nerijetko prelazi i $100 preporučamo vam servis BZFuture. Preko ovog servisa možete ključ za Win 10 dobiti potpuno besplatno.

banner(8)

BZFuture platforma specijalizirana je za prodaju originalnih službenih softvera i dodataka za računalne igre. Cijena Kaspersky, Avast ili McAffea, kako i AOMEI Backuppera, MiniToola ili pak ShadowMakera mnogo je niža od onih koje se prodaju na službenim stranicama tih softvera. Bez obzira na to koji paket antivirusnog programa ili sigurnosnog softvera odabrali, ključ za Win 10 Pro dobit će potpuno besplatno, a bilo koji od kompleta možete kupiti ovdje.

picture

McAfee Antivirus 1 PC 1 YEAR Global + FREE Windows 10 Pro OEM key  Cijena: 13.99 EUR Kupite ovdje!
Kaspersky Internet Security 1 PC 6 Months Global Key + FREE Windows 10 Pro OEM key  Cijena: 15.30 EUR Kupite ovdje!
Avast Internet Security 1 PC 1 Year Key Global + FREE Windows 10 Pro OEM key  Cijena: 17.99 EUR Kupite ovdje!
AOMEI Partition Assistant Professional 8.5 Edition Key Global + FREE Windows 10 Pro OEM key  Price: 16.99 EUR Kupite ovdje!
MiniTool ShadowMaker Pro 3.1 Standard CD Key Global + FREE Windows 10 Pro OEM key  Price: 19.59 EUR Kupite ovdje!

price comparation
  • Otiđite na BZfuture new year sale i odaberite proizvod koji vam najviše odgovara te potom otvorite korisnički račun (možete koristiti i logiranje preko društvenih mreža)
  • Artikl koji trebate ubacite u košaricu, zajedno sa ključem za licencu Win 10
  • Vaš artikl trebao bi biti označen cijenom $0,00. Kliknite Submit Order
  • Načini plaćanja su PayPal, FasterPay, Mint, kreditna kartica i drugi.
  • Nakon što je plaćanje procesuirano, svoj ključ ćete dobiti na e-mail, ili kliknete User Center
订单图

Za slučaj tehničkih problema prije ili poslje kupnje, tu je korisnička služba koja je dostupna 24/7. Do njih se može doći direktno preko BZFuture.com, ili e-mailom service@bzfuture.com.

Osim licenci za softvere, BZFuture prodaje i dodatke za gejming.

Nastavi čitati

Preporučeno