Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

AdCombo – napredna oglašivačka platforma za vlasnike web stranica

Tražite super način kako monetizirati svoju web stranicu? Nezadovoljni ste postojećim rješenjima, sporim isplatama i lošim konverzijama? Želite mrežu koja će vam na jednostavan i brz način omogućiti zaradu na internetu i sve to uz garanciju isplate zarađenog novca?
Vrijeme je da upoznate servis AdCombo, koji donosi revoluciju u svijet online zarade. Ovaj servis svojim inovativnim pristupom oglašivačima osigurava maksimalno iskorištavanje budžeta, dok vlasnicima web stranica donosi kvalitetnu zaradu koja se isplaćuje u jako kratkim rokovima – što je novost na tržištu.

Zašto je pametno odabrati AdCombo?

AdCombo je razvijen od strane entuzijasta koji su željeli unijeti određene promijene u svijet oglašivačkih servisa. Navikli smo kako oglašivačke mreže funkcioniraju na jednom ustaljenom načinu, gdje su provizije male, oglašivači su ograničeni raznim elementima, a vlasnici web stranica na svoje isplate čekaju mjesecima. AdCombo nastoji anulirati sve te probleme zahvaljujući vlastitoj platformi koju su razvili kako bi optimizirali cjelokupni proces oglašavanja.
Prema podacima koji se mogu naći na ovoj mreži jedna od velikih prednosti je što čak 80 posto oglašivača ima ekskluzivni ugovor s AdCombo platformom. To u pravilu znači da se ti oglašivači nalaze samo na AdCombo platformi i nigdje drugdje, što vama kao vlasnicima web stranica osigurava da radite s visoko kvalitetnim klijentima, što u konačnici donosi veću šansu za zaradu.
Zahvaljujući ciljanju točno određenih zemalja, AdCombo nudi lokalizirane oglase koji omogućuju veću konverziju. Oglasi na AdCombo platformi dostupni su na čak 40 jezika. U slučaju da naletite na neki problem na raspolaganju vam stoji ekipa koja priča čak 44 jezika i dostupni su 24 sata na dan. Dakle, to će eliminirati sve probleme koji bi mogli nastati prilikom postavljanja ili kreiranja oglasa na platformi.
Ekipa koja stoji iza AdCombo platforme svakodnevno radi na unapređenju vlastitog softvera, što vam osigurava kvalitetno praćenje statistika i samim time povećava mogućnost optimizacije kako oglasa, tako i oglasnog prostora. Sustav je user-friendly i donosi vam podatke u realnom vremenu, što je rijetko kada slučaj s ostalim mrežama.
Za razliku od ostalih platformi koje sporo isplaćuju novac (tjednima i mjesecima), AdCombo garantira kako će isplata novca biti na tjednoj razini. Konkretno, kada dostignete cifru od 50 dolara bit ćete isplaćeni na vama željeni način. Bez zadržavanja i odgađanja isplata, novac vam stiže u samo nekoliko dana i to putem – PayPala, ePayments, Paxum, WebMoney, ali i putem mnogih drugih servisa za transfer novca.
adcombo web stranice

Mogućnosti za oglašivače

Ako trebate dodatni promet na vašu web trgovinu ili želite nešto prodati kupcima, AdCombo može biti sjajan partner u tome. Razvili su iznimno kvalitetan sustav praćenja konverzije oglasa, koji vam osigurava detaljan uvid na što je potrošen vaš novac i koje je rezultate donio.
S obzirom na to da svim oglašivačima žele pružiti maksimalno pozitivno iskustvo i najbolje rezultate, osmislili su sustav u kojem je oglase moguće prilagođavati svakom tržištu posebno, čime se povećava odnos dobiveno-uloženo. S druge strane, posebno osmišljen sustav filtriranja prometa osigurava oglašivačima da dobivaju samo maksimalno kvalitetne klijente.
AdCombo za sada je dostupan u četiri regije: Europa, Azija, Afrika i Južna Amerika. Postoje naznake kako će se uskoro proširiti na još nekoliko zemalja diljem svijeta, no naglasak će i dalje biti na lokalizaciji oglasa – koja se pokazala dobitnom kombinacijom kako za oglašivače, tako i za ljude koji žele monetizirati vlastite web stranice.
adcombo affiliate makret

Kako monetizirati web stranice uz AdCombo?

Vlasnici web stranica uglavnom su u potrazi za kvalitetnim sustavom monetizacije, a AdCombo u tom segmentu radi sjajan posao. Fokus je stavljen na jednostavnost i što kvalitetniju isporuku oglasa. U tu svrhu, AdCombo ima u vlasništvu vlastite DNS servere koji se brinu da oglasi budu isporučeni što je brže moguće i bez ikakvog kašnjenja.
Svi koji odluče postaviti AdCombo na svoje web stranice mogu biti sigurni kako će u svako vrijeme imati pristup detaljnoj statistici i uvid u ostvarenu zaradu. Platforma vas može opskrbiti oglasima iz raznih područja (niša), a taj se broj iz tjedna u tjedan još dodatno povećava. Ono što će mnoge vlasnike web stranica obradovati je isplata svakog tjedna. Kada pošaljete zahtjev za isplatom (minimum 50 dolara), potrebno je odabrati na koju platformu želite isplatu – PayPal, Payoneer, Paxum, Epayments, Webmoney ili Wire. Novac ubrzo sjeda na vaš račun.
Kako se radi o kvalitetnoj platformi za oglašavanje i monetizaciju web stranica pokazuju mnogobrojne pozitivne ocjene korisnika širom interneta. Uglavnom se platforma ocjenjuje ocjenom 5, što znači da zbilja poštuje sve prije navedeno i osigurava maksimalni učinak oglašivačima i sigurnu te brzu isplatu vlasnicima web stranica koji postave AdCombo.
Isprobajte AdCombo CPA mrežu!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Ako investirate svoj novac u oglašavanje na internetu, trebate se pitati što je stvarno bitno.  Razlikovati bitno od nebitnog. Važno od nevažnog.  Među ljudima...

Web & IT

Razmišljate o pokretanju web trgovine? Želite saznati na koje sve detalje trebate pripaziti prilikom pokretanja web shopa? Kako izgraditi uspješnu web trgovinu i na...

Web & IT

Kako je samo brzo proletjelo ovo vrijeme. Čini nam se da smo jučer sjedili u praznom uredu, nas nekoliko prijatelja s velikom idejom. Da,...

Web & IT

Facebook je objavio financijski izvještaj za prethodni kvartal u kojem je zabilježio odlične financijske rezultate. No, istovremeno, na najvećoj društvenoj mreži ljudi provode osjetno...

Oglašavanje