Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Akcija s poklonima na Tia-mobiteli traje još danas i sutra!

Kao što naslov kaže, Tia mobiteli održava akciju u kojoj imate pravo na komplementarni dodatak po cijeni jedne kune na proizvode kupljene u tri kategorije. Traje još danas i sutra, a o njoj smo već napisali ponešto u ovom tekstu.

Uz svaki Samsung mobitel originalna torbica za jednu kunu

Kao što slika i naslov kažu, uz svaki kupljeni Samsung smartphone imate pravo na kupnju originalne Samsung torbice za 1kn. Ali nije u pitanju samo torbica za 1kn, jer su i sami smartphoni na sniženju! Možete ubrati Samsung Galaxy A70 6GB+128GB kojemu je cijena snižena sa 3.499,00kn na 2.799,00kn. Sniženje od “solidnih” 700kn. U slučaju da vas zanima Samsung Galaxy S10, e pa i on je na sniženju, cijena je spuštena sa 6.299,00kn na 4.199,00kn.

No to su samo dva modela od široke ponude Samsung mobitela na sniženju. Ostatak ponude pogledajte ovdje i iskoristite popuste i pravo na original torbicu za 1kn dok akcija još traje.

Uz svaki Samsung televizor Android TV Box za jednu kunu

U kategoriji Samsung televizora možete naći hrpu modela po sniženoj cijeni, a uz kupnju jednog od tih TV-a možete ugrabiti i Evolveo Android TV Box za jednu kunu.

Cijena tog TV Boxa je inače 399kn.

Ponudu Samsung televizora od kojih su mnogi na sniženju pogledajte ovdje. Sniženja su redovno iznad tisuću kuna, a na slici iznad možete vidjeti da su neki modeli sniženi i za 3,000kn!

Uz svaki laptop torba za jednu kunu

Za kupnju bilo kojeg laptopa, imate pravo i na torbu po cijene jedne kune. Ponuda laptopa je raznovrsna, možete naći sve od poslovnih modela, gaming strojeva, jednostavnih multimedija modela pa sve do Macbookova. Osim torbe po cijeni jednog simboličnog slavuja, pogodnost je i to što su mnogi modeli na sniženju, primjerice MacBook 12 MNYH2 256gb/8GB RAM je snižen sa 11.999,00kn na 8.999,00kn.

U slučaju da ste ipak zagriženi desktop obožavatelj, ali nužda traži i sekundarno računalo pogledajte ovaj povoljni HP model za jednostavne svakodnevne i poslovne aktivnosti popust surfanja, tipkanja ili gledanja filmova i slušanja glazbe.

Ovaj HP-ov model opremljen je 15.6″ ekranom fullHD rezolucije u 16:9 formatu. Procesor je AMD-ov dvojezgreni A4 model uparen sa 8GB DDR4 memorije brzine 2400MHz. Za prikaz slike odgovoran je integrirani grafički čip, AMD Radeon R3 model. Za skladištenje koristi SSD kapaciteta 256GB.

Cijena je snižena sa 2.999,00kn na 2.249,00kn.

>>Super ponuda: Uz svaki Samsung mobitel original torbica za jednu kunu

>>Super ponuda: Uz svaki Samsung televizor Android TVBox za jednu kunu

>>Super ponuda: Uz svaki laptop torba za jednu kunu

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Korona virus još uvijek nam prijeti, pa se mnogi oslanjaju na posao od kuće. U tom kontekstu, u nastavku ćemo spomenuti par proizvoda po...

Biznis

Korisnici će dobivati Samsung Rewards bodove za svaku kupovinu koji izvrše karticom pomoću Samsung Pay-a

Akcije

Bez obzira, jeste li vješti kao majstor ili ne, svaki dom treba biti opremljen osnovnim alatima za brze popravke, pa i jače zahvate. TIA...

Biznis

Karticu će lansirati u suradnji s tvrtkom SoFi.

Oglašavanje