Geekmaxi
Gadgeti

Tekcam akcijska kamera za 31,12 dolara [KUPON]

Sezona je pecanja i akcijskih kamera. Zašto ne oboje odjednom? Na Zapalsu smo ugledali dobar deal za ove ljetne mjesece, kada skače prodaja akcijskih kamera, a lanjskim se modelima snižavaju cijene. Takav je slučaj s Tekcam F60R akcijskom kamerom, za koju nudimo i kupon – potrebno ga je unijeti prilikom kupovine, a glasi: TFK072605. Uz dvostruki popust, njena cijena pada na 31,12 dolara.

Gdje je kvaka, pitate odmah i mi žurno odgovaramo: čini se da kamera nema integriranu memorijsku karticu, što znači da svoju MicroSD s kapacitetom do 64GB morate nabaviti zasebno i o dodatnom trošku (osim ako ju već imate kod kuće).

Kućište Tekcamove kamere napravljeno je od crne plastike, a za boju prednjeg panela može se birati između šireg raspona boja, od crne, bijele, srebrne i zlatne pa do žute, plave i roze. Dimenzije su 5,9 x 4,1 x 2,9 cm, dakle radi se o zaista maloj kameri, džepno izdanje, s masom od 44g. Ekran ima dijagonalu 2 inča.

U video prilogu koji smo preuzeli s YouTubea možete vidjeti izvedbu i kvalitetu snimanja 4K videa pri 30fps, a za 60fps najniža rezolucija mora biti 1920*1080 piksela, što se može odabrati u postavkama. Snimanje omogućava senzor Sony IMX179, a širokokutna leća obuhvaća 170° okoline. Opcije za fotografiranje su standardni način rada, rad s tajmerom i detekcija pokreta, a fotografije su razlučivosti do 16MP. Video se može snimati, osim u standardnom načinu, i kao loop-cycle i time-lapse. Postavke se mogu namjestiti i na snimanje niske brzine, što znači da na kameri možete simultano gledati usporeni prijenos života pred objektivom.

Kamera ima i oznaku za 2,4G WiFi, što znači da je kameru moguće spojiti na računalo, laptop ili smartfon preko microUSB-a i tako prenijeti svoje snimke i fotografije na drugi disk ili na internet. Baterija je slabašna, 900mAh i traje 90 minuta, a da bi se ponovno napunila potrebna su joj dva sata.

Tekcam F60R akcijska je kamera, pa možete očekivati i određenu otpornost na vanjske utjecaje – s odgovarajućom zaštitom, možete ju ponijeti i u vodu, premda ne znamo smije li ta voda biti more naše slano – sol bi mogla nagristi neke segmente. U pakiranju s kamerom u ovu cijenu ulazi i vodootporna maska, i još poneki asesoar – primjerice oprema za pričvršćivanje kamere na kacigu i biciklu, i svi potrebni kablovi i osigurači. A cijena je i dalje – 31,12 dolara. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh