Geekmaxi
Gadgeti

Ako tražite jeftinu sigurnosnu kameru, evo dobre kupnje

Ekstremna konkurencija i laka dostupnost elektronike sa svih strana svijeta rezultirali su vrlo niskim cijenama različitih gadgeta. Jedan od interesantnijih koji se našao na akcijskoj prodaji je sigurnosna kamera Kkmoon, čija je trenutna akcijska cijena samo 22,99 dolara.

Kao što naslov kaže, ovaj uređaj služi za nadgledanje prostora koji je vlasniku istoga bitan, bilo da je riječ o prostorijama tvrtke, kuće ili nečeg trećeg. Sposobna je snimati video u visokoj rezoluciji i isporučiti ga na zaslon vašeg mobitela ili pak internetskog preglednika, a snimljeno također možete pohraniti na vlastitu memoriju, ugrađenu u samu kameru u vidu memorijske kartice maksimalnog kapaciteta do 32 GB.

Kamera Kkmoon sposobna je snimati 24 sata videa u komadu, no ta je mogućnost prilično fleksibilna. Može se, recimo, uključiti kad prepozna kretanje u prostoriji. Kamera, naime, ima ugrađen senzor kretanja, koji po pokretanju kamere snimljeni materijal prosljeđuje na zaslon mobitela, računala ili u vidu obavijesti putem elektroničke pošte.

>> Pogledaj akcijsku ponudu za sigurnosnu kameru na Tomtopu

Pregršt opcija koje ova kamera nudi možete pogledati na priloženom linku, a mi podsjećamo kako akcija traje još nekoliko dana. Dostava je besplatna, a obzirom na izrazito nisku cijenu, nećete platiti nikakvih dodatnih uvoznih troškova. U prilogu dodajemo video kojim se pobliže objašnjava kako koristiti ovaj gadget.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh