Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Anti-Firefox reklama u Windows 10 Start meniju

Microsoft je nedavno lansirao novu verziju Microsoft Edge-a baziranu na Chrome-u, te se odmah okrenuo nešto agresivnijem marketingu kako bi korisnike uvjerio da što brže i lakše migriraju ka novom proizvodu.

Tako se krenulo u kampanju, te se oglas za Microsoft Edge pretvorio u opciju koju svi koriste u okviru Windows-a 10. Naime, reklama se prije nekoliko dana počela pojavljivati u Start meniju na mjestu gdje se obično pojavljuju prijedlozi za nove aplikacije. Tvrtka prije svega cilja na one korisnike koji su već instalirali neke druge pretraživače i tvrde da nema sukoba interesa s obzirom na to da korisnici mogu isključiti polje za prijedloge kad god to požele. Korisnici koji na svojim računalima imaju Firefox našli su se na popisu korisnika koji su dobili novu reklamu, u obliku poruke “Still using Firefox? Microsoft Edge is here” koja se našla upravo u Start meniju.

Foto: Softpedia

Reklame koje se pojavljuju u Windows 10 Start meniju već neko vrijeme trpe ozbiljne kritike korisnika, ali ovoga puta situacija je nešto drugačija zbog toga što najveći broj onih koji su vidjeli novu reklamu hvali Microsoft Edge, te smatraju da je dobar koliko i Chrome i Firefox, javlja Softpedia.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Nova, eksperimentalna opcija u Chrome 86 verziji bit će zadužena za optimizaciju upotrebe energije, gašenjem nepotrebnih JavaScript timera i trackera.

Tips & Tricks

Microsoft Windows 10, May 2020 update već polako dolazi do krajnjih korisnika najnovijeg MS sustava, ali polako i oprezno, tek do određenog broja računara....

Web & IT

Maksimizirajte svoju produktivnost kod rada na računalu, putem najboljih ekstenzija.

Web & IT

Tvrtka Microsoft izdala je još jedno upozorenje za milijune Windows 10 korisnika, a ovog se puta radi o uznemiravajućem povećanju broja napada na korisnike...

Oglašavanje