Geek Stuff

Anti-theft ruksak za gadgetoljupce i ljude u pokretu

Koliko biste novaca odvojili za kvalitetan ruksak? Ruksak koji je nepromočiv, prošiven džepovima i pretincima, i – ima skriveni zatvarač kako bi predmeti unutra bili sigurni od krađe? Biste li dali … 20ak dolara? Čitajte dalje.

Ruksak je zgodnog dizajna, dimenzije su mu 43*26*10 centimetara, a teži 730 grama. Na Tomtopu je trenutno dostupan u crnoj i sivoj boji.

Zatvarač je dobro skriven i nalazi se blizu leđa, što će pomoći obeshrabriti potencijalne nevaljalce i lupeže koji neće na prvu “skopčati” gdje je zatvarač, a možda ni na drugu ni treću. U svakom slučaju, potrebno je više vremena i promatranja da bi se krađa obavila, a i teško da nećete osjetiti ruku koja vam prolazi tik uz tijelo.

Iznutra je prešiven raznim džepovima i pretincima kako bi bila olakšana organizacija stvari, ali i kako bi se smanjila pokretljivost uređaja koje nosite sa sobom i na taj im se način pružila dodatna zaštita. Mali džepovi nalaze se i na prednjoj strani naramenica gdje možete ponijeti manje predmete koje želite imati nadohvat ruke. Još jedan dodatak zbog kojeg je ovaj ruksak posebno privlačan je ugrađeni USB kabel na koji možete spojiti prijenosni punjač i tako puniti svoje uređaje.

Sivi model je nešto jeftiniji, a osobno mi je i atraktivniji. Ruksak u koji stanu svi zamislivi gadgeti, uz laptop, knjigu i bilježnicu, punjač za mobitel, bocu s vodom, kune, oire i kartice.. Skriveni zatvarač. Prodano.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

MyDataKnox
Vrh