Geekmaxi
Gadgeti

Automatizirani usisavač za samo €21!

Robotski čistači su još uvijek nova stvar, nova tehnologija koja drži svoju cijenu. Roomba roboti od tvrtke iRobot idu do 3000kn u cijeni, a Xiaomi se nekako vrti oko ranga cijena od 1000kn. Srećom, svjetsko tržište elektronike nikad nije bilo življe i šanse su velike da će te uvijek naći jeftiniju verziju nečega što vam se čini preskupo.

Naravno, u usporedbi sa robotima od €100 i iznad, CleanRobot nema automatsko punjenje, brisanje mokrih podova i kontrolu preko aplikacije – ali zato opet usisava prašinu i to je usisavaču ipak najvažnija funkcija. Samo pritisnite tipku na vrhu i pustite ga da ide svojim putem. Kreće se pomoću dva kola na dnu, a mijenja direkciju pomoću trećeg rotirajućeg dijela kao što možete vidjeti na videu ispod. Sa punom baterijom može raditi sat i pol, a optimalno čisti drvene podove, pločice i bilo kakve druge tvrde površine. Ovaj robot sam radi svoju putanju i može se zavlačiti ispod namještaja i u zeznuta mjesta kako bi izvukao svu prašinu iz vašeg doma.

Ova akcija uključuje i kupon pošto je cijena bez kupona spuštena 72%, to jest €27.79! Pri kupnji ne zaboravite ubaciti kupon kod “L22725H” kako bi ste cijenu spustili na €20.81 kao navedeno. Iako kupon vrijedi do 30. rujna, akcija vrijedi još samo 12 sati. Pošto akcija spušta ovdje većinu cijene, a ne kupon – zainteresirani bi vjerojatno trebali odlučiti brzo.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh