Gadgeti

Babahu X1 na Indiegogo: Prva “hands-free” AI četkica za zube

Babahu X1, prva svjetska AI četkica za zube izlazi u prodaju 21. studenog! Od sada, pritiskom na jednu tipku možete dobiti inteligentno čišćenje pomoću ugrađenih pametnih algoritama za ultrazvučno čišćenje. Temelji se na Bassovoj metodi četkanja koja je pogodna za odrasle i djecu. Higijenski je isto sigurna s kvalitetom odobrenom od strane FDA. Ako ste rani podržavatelj, možete dobiti ekskluzivni popust do 50%!

Kao i većina priča o uspjehu, Babahu AI četkica za zube počela je zbog ideje. Glava četkice izrađena je od medicinskog silikona koji sadrži bakteriostatik. Ovaj dizajn učinkovito zaustavlja uzgoj štetnih bakterija koje se obično nalaze na običnim četkicama za zube. Patentirani U-oblik glave sadrži “6D” četkice nagnute pod kutom od 45° kako bi najbolje očistili zube.

Tijelo četke skriva magnetsko levitacijski zvučni motor s frekvencijom od 18,000 – 40,000 vibracija u minuti, što je prikladno za ljude različitim usmenim uvjetima. Ova četkica automatski primjenjuje AI algoritme koji prepoznaju kada je glava četkice povezana. Postoji jedan gumb sa kojim se mijenja između dva načina rada: Clean i Gum Care.

Dječja verzija ima i ugrađena glasovna upozorenja o snazi ugriza, korištenju četkice i detaljima o četkanju. Štoviše, Babahu X1 opremljen je sa bežičnom bazom za punjenje koja može napuniti ovu četkicu u samo 2 sata!

Kako koristiti Babahu X1?
1. Stavite pastu na obje strane glave četkice
2. Dobro zagrizite u utor glave četkice
3. Jednim pritiskom gumba pokrenite proces čišćenja

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da će Babahu X1 izaći na crowdfunding platformi Indiegogo. Najraniji primjerci mogu se isporučiti već u siječnju 2019! Nemojte oklijevati i pogledajte ovu kul četkicu ispod!

POGLEDAJ INDIEGOGO KAMPANJU!
Komentiraj

Odgovori

Vrh