Geekmaxi
Akcije

Bežićna slušalica Xiaomi Haylou u potpunosti reducira buku okoline

Koliko vas je puta izbacila iz takta situacija u kojoj je potrebno obaviti važan razgovor, a potrebne su vam obje ruke? Povrh svega, zvuk je loš i jedva čujete sugovornika…Ne, više!

Xiaomi predstavlja model Haylou L1 bežićnih Bluetooth slušalica sa duplim mikrofonom. Kompatibilne sa gotovo svim uređajima nude ugodno korisničko iskustvo, šest i pol sati trajanja baterije i visokokvalitetne pozive. Udaljenost od Bluetooth izvora može biti i do deset metara, punjenje traje sat i pol, a na stand-by opciji mogu biti i do 150 sati.

Dvostruki mikrofon ima funckiju redukcije izvanjske buke i zvukova, tako da su odličan suputnik u gustom prometu tijekom vožnje, ili u nešto mirnijem okruženju ureda.

Komforno kučište modernog, ergonomskog dizajna napravljeno je od aluminija, pa cijeli proizvod teži svega 8,7 grama što uvelike rasterećuje uho.

Haylou L1 pokreće Qualcomm 5.0 Bluetooth čip čija je brzina slanja dvostruka u usporedbi s Bluetoothom 4.2, a 4G i Wi-Fi frekvencije u potpunosti su kompatibilne.

Slušalice se mogu povezati ne samo sa pametnim telefonima, već tabletima, računalima, televizijom i slično. Bitno je napomenuti da su u potpunosti vodootporne. U ovoj izvanrednoj ponudi, slušalice Xiaomi Haylou L1 mogu biti vaše po cijeni 18,99 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh