Geekmaxi
Gadgeti

Bežične slušalice su must have, evo dobrog izbora

Lutajući internetskim trgovinama, naletjesmo na zgodnu priliku na Tomtopu. Ondje se trenutno prodaju bežične slušalice za kakvih 140 kuna (22,99 dolara), što se čini kao vrlo dobra ponuda.

Budući da smo ljubitelji dobrog zvuka, no istovremeno volimo slobodu kretanja i žice smatramo nepotrebnom gnjavažom, volimo tu i tamo baciti oko na ponudu slušalica koje tako što nemaju – bežične, dakle – a da istovremeno ne koštaju previše. V08 Dual TWS odlično se uklapaju u tu definiciju.

Konstruirane su s namjerom da pruže maksimalno zadovoljstvo prilikom slušanja glazbe te ujedno posluže kao primarno sredstvo komunikacije tijekom vožnje ili sportskih aktivnosti. V08 Dual TWS počivaju, naime, na True Wireless (TWS) Bluetooth 4.1+EDR tehnologiji; imaju ugrađen kvalitetan mikrofon, imaju hands-free funkciju i posljednje, no jednako važno: vrlo su lagane i samim time praktične za korištenje.

Kutija u kojoj se slušalice isporučuju ima dvojaku funkciju. Služe kao spremište za njih, ali isto tako i kao punjač, jer je u kutiju ugrađena baterija od 2.200 mAh. Zahvaljujući izdašnosti ugrađene baterije, slušalice ćete moći puniti do 25 puta. Pritom se ne morate brinuti pregrijavanja ili sličnih poznatih nedaća, jer će punjenje prestati čim ugrađeni senzor registrira da su slušalice napunjene do kraja. Ovo kućište i power bank u jednome možete koristiti i za punjenje mobitela i drugih gadgeta.

>> Pogledaj ponudu za ovaj gadget na Tomtopu

Akcija traje deset dana ili do rasprodaje zaliha (raspoloživo je 200 komada), a još valja spomenuti sadržaj paketa. Osim slušalica i kutije u kojoj se slušalice nalaze, tu su i USB kabel, zamjenski čepići te uputstvo za korištenje.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh