Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Bluedio Hi bežićne slušalice s mikrofonom na Cafagu za samo 12,99 €

Otkako su se na tržištu počeli pojavljivati mobiteli bez 3,5-milimetarskog konektora za slušalice, bežične slušalice ubrzano su počele dobivati na popularnosti. Danas je ona dosegla vrhunac te se radi o jednom od najpoželjnijih gadgeta uopće. Velika potražnja učinila je svoje – tržište je odgovorilo bujanjem ponude, ali i agresivnim obaranjem cijena. To nas je dovelo u situaciju da više ni kupci s vrlo ograničenim budžetom ne moraju u startu odustati od bežičnih modela.

Popularna online trgovina Cafago u svojoj ponudi nudi model bežićnih slušalica Bluedio Hi s mikrofonom po izuzetno privlačnoj cijeni od 12,99 €.

Bluedio Hi bežićne slušalice s mikrofonom imaju ugrađen Bluetooth 5.0 koji pruža iznimno brz prijenos podataka te stabilnu vezu. Napomenimo i sporiju konzumaciju baterije. Svaka od dvije slušalice, budući da su programirane na dva kanala, mogu raditi zasebno ili u paru. Baterija od 55 mAh u svakoj slušalici omogućava od 5-6 sati korištenja. Dolaze sa punjačkom kutijom od 600 mAh, stoga ih je moguće nadopuniti nekoliko puta. Dizajnom lagane i prijenosne, ergonomski su prilagođene uhu.

Slušalice su komaptibilne sa Android i iOS telefonima te ostalim uređajima koji imaju omogućen Bluetooth. U sebi također imaju ugrađen čip koji prepoznaje kada su slušalice stavljene u uho, i tada reproducira glazbu, no kad registrira da slušalice nisu u uhu, prekine reprodukciju. Rade u okruženju 10 metara od izvora, a za punjenje im je potreban samo jedan sat.

Bluedio Hi bežićne slušalice s mikrofonom dolaze u paketu s punjačkom kutijom, zamjenskim štitnicima za svaku slušalicu, punjačem i korisničkim priručnikom.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje