Geekmaxi
Geek

Brisači u obliku svjetlosnog mača zaštitit će vaš automobil od Tamne strane Sile

Credit: Youtube

Sva ova silna pomama koja vlada svijetom pred premijeru filma Ratovi zvijezda: Sila se budi otišla je još jednu stepenicu više: na tržištu su se pojavili dodaci za brisače vjetrobranskog stakla u obliku svjetlosnog mača.

Svaki, pa i onaj površni poznavatelj znanstvene fantastike zna da je svjetlosni mač energetsko oružje kojeg koriste pripadnici reda Jedija, a koji im je primarno oružje u borbi protiv Sitha. Iznimno je učinkovit: može prerezati drvo, kamen i metal, a sad vidimo da je pogodan i za obračun s kišom, snijegom i prljavštinom koja nasrne na Vaš automobil.

Ovi se dodaci mogu kupiti u više veličina, što jamči da će odgovarati svakoj klasi automobila. Instalacija je jednostavna – trebate tek pričvrstiti dodatak na postojeće brisače, nema potrebe za njihovim uklanjanjem ili mijenjanjem. Cjenovno su također atraktivni, jer koštaju oko 150 kn plus dostava.

Ukoliko vam se sviđa ideja, no niste obožavatelj Ratova zvijezda, znajte kako ovi dodaci nisu ograničeni na spomenuti film, nego postoje oni inspirirani životinjama, sportom i različitim drugim stvarima i aktivnostima. Tako, primjerice, možete kupiti brisač sa slikom Nicolasa Cagea kako maše sa stražnjeg vjetrobrana Vašeg automobila.

Izvor: Gizmodo

3 komentara

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh