Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Budućnost servisa Windows Live Mesh

Budućnost servisa Windows Live Mesh
Budućnost servisa Windows Live Mesh
Budućnost servisa Windows Live Mesh

Budućnost servisa Windows Live Mesh

Nedavno je objavljena najnovija verzija servisa SkyDrive koji možete koristiti za:

  • odabir datoteka i mapa na servisu SkyDrive koje se sinkroniziraju na svakom računalu,
  • pristup servisu SkyDrive pomoću nove aplikacije za Android v2.3 ili novih aplikacija za Windows Phone, iPhone i iPad,
  • suradnju na mreži putem novih Office web-aplikacija, uključujući Excel obrasce, suautorstvo u programu PowerPoint i Word dokumente koje možete umetnuti.

Trenutačno 40% korisnika servisa Mesh aktivno koristi SkyDrive. Na temelju pozitivnih odgovora korisnika i Microsoftovog cilja da poboljša osobnu pohranu u oblaku, najbolje rješenje je bilo spojiti SkyDrive i Mesh u jedan proizvod za pristup datotekama u bilo kojem trenutku i s bilo koje lokacije. Kao posljedica toga Mesh se povlači iz upotrebe 13. veljače 2013. Nakon tog datuma neke funkcije servisa Mesh kao što su udaljena radna površina i ravnopravna sinkronizacija više neće biti dostupne i uklonit će se svi podaci u oblaku servisa Mesh koji se još naziva i sinkronizirano spremište servisa Mesh ili sinkronizirano spremište servisa SkyDrive. Mape koje ste sinkronizirali sa servisom Mesh više se neće sinkronizirati i nećete se moći daljinski povezati s računalom pomoću servisa Mesh.

Pozivamo vas da isprobate novi SkyDrive i provjerite zadovoljava li vaše potrebe. Tijekom razdoblja prijelaza predlažemo da uz Mesh koristite i SkyDrive za sinkronizaciju Mesh datoteka. Na taj način možete isprobati SkyDrive bez promjene postojećih postavki servisa Mesh. Savjete o prijelazu na SkyDrive potražite na web-mjestu tvrtke Microsoft SkyDrive za korisnike servisa Mesh. Ako imate pitanja, postavite ih na forumima servisa SkyDrive.

Windows Live Mesh

Windows Live Mesh

Korisnici su tijekom godina tražili da brojne prednosti servisa SkyDrive, kao što su mobilni pristup i suradnja na mreži, bude uveden na servis Windows Live Mesh. Također je bilo i zahtjeva da se neke značajke servisa Mesh, kao što su sinkronizacija i udaljeni pristup, uvedeu na SkyDrive. Uvođenjem i povezivanjem svih ključnih značajki u SkyDrive moguće je isporučiti sve prednosti korisnicima u obliku jednog proizvoda. Uz to, jedan proizvod omogućuje da se svim korisnicima brzo isporuče nove značajke.

Koje su značajke dostupne na servisu SkyDrive?

  • Sinkronizirajte cijeli SkyDrive ili samo odabrane mape s računalom. S aplikacijom SkyDrive na radnoj površini za sustav Windows ili Mac, vaše datoteke na servisu SkyDrive dostupne su bez obzira jeste li na mreži i ažuriraju se automatski na svim vašim računalima.
  • Više prostora za pohranu – svaki korisnik servisa SkyDrive automatski na raspolaganju ima 7 GB besplatnog prostora na servisu SkyDrive, dva više nego na servisu Mesh. Ako vam je potrebno više prostora, možete kupiti do dodatnih 100 GB za sve svoje potrebe. Jednostavno se prijavite na SkyDrive.com i kliknite Upravljanje pohranom u donjem lijevom kutu.
  • Odličan prikaz – SkyDrive sadrži nekoliko značajki koje nisu bile prisutne u servisu Mesh. Na primjer, u servisu SkyDrive možete sortirati datoteke, mijenjati prikaz datoteka, prikazivati dijaprojekcije i strujati videozapise.

Dodatne informacije potražite na web-stranici SkyDrive za korisnike servisa Mesh. Pronaći ćete detalje o tome kako prijeći na SkyDrive kao i ažuriranje za promjene u servisu Mesh.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Do kraja lipnja posao će izgubiti 50 novinara na ugovor, dok će tim stalno zaposlenih novinara ostati raditi.

Apps & Software

Solitaire je bio ukinut u Windows 8 verziji, ali ga je Microsoft vratio 2015. godine u Windows 10.

Web & IT

Maliciozni kod pretvara se u slike, kako bi deep learning algoritmi mogli brže učiti o malwareu.

Web & IT

Microsoft je objavio video resurse, kako bi pomogao programerima naučiti Python i kreirati AI aplikacije na Azure servisu.

Oglašavanje