Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Business Speed Dating – Mjesto stvaranja poslovnih prilika

U Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 17. travnja u 18 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja ponaosob.

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na lovelifebyzz@gmail.comnajkasnije do ponedjeljka 16. travnja do 16 sati budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke.

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum koji je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje