Gadgeti

Cafago daje kupone na pametne uređaje, evo za koje!

Internetska trgovina Cafago jedna je od mnogih koja je pokrenula prodajne akcije za nadolazeći 11.11., pa su nam skrenuli pozornost što sve prodaju ondje. Usput su bili toliko ljubazni, pa su nam dali par kupona za neke od proizvoda.

Pametni satovi i narukvice jako su popularni pod zadnje, pa smo dobili kupon L3254J kojim se cijena spušta na 17,41 eura. Ispod kvalitetne izrade krije se pravo malo računalo, koje će precizno pratiti vaše kretanje i mjeriti vašu aktivnost. Ima podršku za obavijesti (poruke, pozivi), a osobito je korisna tzv. SOS funkcija – pritiskom na odgovarajuće dugme šalje se SOS poziv na odabrani broj, tako da je ovaj pametni sat zapravo i sigurnosni uređaj. Više o njemu saznajte na ovoj poveznici, pri čemu zapamtite kupon L3254J.

Dobili smo kupon i za jednu igračku, također pametnu u naslovu. Mali hrčak iz ponude kao blesav će ponavljati ono što mu kažete, što je prava stvar ako ga date u ruke malom djetetu. Pritom neće samo ponavljati, nego pokušati oponašati i boju glasa. Nudi se u tri boje, a pokreću ga tri AAA baterije. Nije skup, jer s kuponom L626MT košta samo 4,49 eura. Provjerite ga klikom na ovaj link.

Sljedeći artikl tiče se sigurnosti i zbilja je koristan. Kontroler za garažna vrata na prvu izaziva WTF efekt, ali pazi o čemu se radi: to je pametni kontroler kojeg se povezuje na WiFi, pa ga možete koristiti i provjeravati s bilo koje točke na planeti. Također se može postaviti vremenski okvir kad je garažna vrata uopće moguće koristiti, pa ako to nije pametno, ne znam što jest. Putem aplikacije lako je vidljivo kada i koliko često su se vrata koristila, pa eto još jedne dodatne mogućnosti nadzora. Da ne duljim: iskoristite kupon L2343S da biste ga kupili za 26,53 eura na ovoj poveznici.

Evo još jednog sigurnosnog gadgeta: Bluetooth lokot. Nema ključa za otključavanje, nego se u ključ pretvara vaš smartfon, jer ćete na taj način moći otvoriti ovu bravu. U slučaju da mobitel nije pri ruci, možete ga fizički otključati sigurnosnom kombinacijom koju ćete sami zadati. Cijena mu s kuponom L23466H pada na samo 10,99 eura, pa ga pogledajte putem ovoga linka.

I dalje ćemo se truditi donositi svježe i povoljne ponude brojnih internetskih trgovina, pa nas redovno čitajte.

Komentiraj

Odgovori

Vrh