Geekmaxi
Akcije

Cafago dijeli super popuste na Kospet pametne satove

Internet trgovina Cafago donosi još jedan u nizu odličnih popusta na pametne satove marke Kospet. Naime, ako se oba sata kupe u kombinaciji, tada će cijena Kospet V12 modela biti po odličnoj cijeni od 8,98 eura umjesto dosadašnjih 22,11 eura. Modele Kospet Optimus 4GT LTE i Kospet V12 moguće je kupiti i pojedinačno, također uz poprilično velik popust.

KOSPET OPTIMUS 4G LTE
Multifunkcionalni sat kučišta napravljenog od čvrste i izolirane plastike, te otporan na polijevanje, znoj i prašinu u skladu s certifikatom IP67. Ugrađenog zaslona od 1,39 inča te rezolucije 454*454 piksela uz bateriju od 800mAh omogućuje aktivno korištenje od dva dana, dok na standby opciji može biti sedam dana.

Uz dva nezavisna procesora i operativni sustav Android 7.1.1. te napredni CPU MTK6739, sat ima 2GB RAM-a i 16GB interne memorije. Zahvaljujući podršci za 4G LTE mreže preko nanoSIM kartice može surfati na vlastitom internetu, a podržava i GPS navigaciju. Također prilikom vježbanja mjeri korake, kalorije i otkucaje srca. Ovaj izvanredni pametni sat opremljen je kamerom od 8 MP što omogućuje da svi bitni životni trenuci ostanu zabilježeni.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!

KOSPET V12
Nešto jeftiniji model Kospet V12 ima okrugli zaslon od 1,3 inča i rezoluciju 240*240 piksela. Može pratiti vaše tjelesne aktivnosti, procjenjivati vaše zdravlje te vas u skladu s prikupljenim podacima savjetovati. U skladu s IP67 standardom otporan je na prašinu i vodu. Namijenjen je svim rekreativcima i ljudima koji vode aktivan život a preko Bluetooth veze lako ga se povezuje s pametnim telefonom. Ugrađenom baterijom od 180 mAh omogućava aktivno korištenje oko 7 dana.

Kospet V12 ima i čitač otkucaja srca, te mjerač kisika u krvi. Kompatibilan je s BT 4.0, Android 4.4, iOS 9.0 i dalje, dok Nodic procesor omogućuje fluidno korištenje.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh