Geekmaxi
Akcije

Cafago donosi 58% popusta za popularne Xiaomi Redmi Airdots bežićne slušalice

Napravljene od kvalitetnih materijala i ergonomski dizajnirane popularne Xiaomi Redmi Airdots brzo su očarale krajnje korisnike. Ove odličine ‘in-ear’ slušalice reproduciraju kristalno čisti zvuk, a ugrađeni mikrofon pospješuje kvalitetu razgovora.

Slušalice podržavaju novi Bluetooth 5.0 standard bežićnog povezivanja pa mogu raditi i do 15 metara udaljenosti od pametnog telefona s kojim su povezane. Ugrađena baterija od 40 mAh potrajat će i do 4 sata. Također dolaze s punjačkom kutijom u kojoj se nalazi baterija od 300 mAh s kojom se slušalice mogu napuniti još tri puta. Opcija mirovanja podržava 150 sati.

Uz uobičajenu funkciju telefoniranja i primanja telefonskih poziva, može se kontrolirati i glazbeni player sa pametnog telefona. Također je bitno napomenuti da se slušalice prvo povezuju međusobno, a nakon toga se povezuju na pametni telefon.

Kako su vrlo malih dimenzija, 6*4*3 cm i teške samo 35,4 grama nećete ih ni osjetiti u ušima, a idealne su za korištenje u svim uvjetima pa čak i dok vozite bicikl, trčite ili vježbate. Vrhunske TWS (True Wireless Stereo) slušalice reducirat će pozadinsku buku za što bolje korisničko iskustvo.

Izvanrednu ponudu od 58% popusta na Xiaomi Redmi Airdots možete pronaći na Cafago online trgovini, gdje je cijena sa $54,03 spuštena na $22,73.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh