Akcije

Cafago nudi 57% popusta na Microwear L7 pametni sat

Još uvijek koristite klasičan Quartzov analogni sat i ne vodite brigu o zdravlju i snu? Ne više! Microwearov L7 pametni sat bit će vaš osobni zdravstveni nadzornik – mjeri otkucaje srca, prati kvalitetu sna, upravlja telefonom, čita poruke, donosi prognozu i još pregršt funkcija. Upravo internet trgovina Cafago nudi odličan popust od 57% na ovaj uređaj.

Opremljen visokopreciznim senzorom može točno snimiti sve vaše aktivnosti, a 300 mAh polimerna litij-ionska baterija omogućava rad uređaja do tri dana. Zaslon visoke razlučivosti 240*240 piksela omogućuje prikaz svih bitnih funkcija. Staklo otporno na ogrebotine opremljeno je intenzivnim svjetlom pa su detalji na zaslonu vidljivi i tijekom jačeg sunca.

Iznimno tankog dizajna omogućava fleksibilnost ruke, a ima i zvučnik visoke kvalitete za uspostavu poziva. Dimenzije su mu 46*46*12,3mm, a memorija mu je 32 MB. Sat je označen oznakom IP68 što znači da je vodootporan na pranje ruku, vlaženje i plivanje, dok se savjetuje izbjegavati vruće tuševe i saune.

Ono što je zanimljivo jest da koristeći PPG+EKG tehnologiju može napraviti EKG srca, a ugrađeni PixArt 8002 senzor koristi inteligentan algoritam za praćenje otkucaja srca. Omogućeno je praćenje i tijekom mirovanja i tijekom vježbanja.

Za sportske entuzijaste tu je ugrađen brojač koraka, potrošnja kalorija, analiza sna (uključujući dubok san, lagani san i noćnu budnost). Sat je povezan s mobilnim uređajem preko Bluetootha, a može se koristiti i za reprodukciju glazbe.

Iznimnu ponudu za Microwear L7 pametni sat donosi internet trgovina Cafago, te uz 57% popusta njegova cijena iznosi samo $43,41.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Komentiraj

Odgovori

Vrh