Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Čak će i ova tvrtka gaming opreme početi praviti zaštitne maske

Kako se medicinski radnici širom svijeta suočavaju s nedostatkom kirurških maski, sve više tvrtki planira proizvoditi ih kako bi im pomoglo. Posljednji slučaj je tvrtka Razer.

Od gaming do medicinske opreme

CEO Razer-a, Min-Laing Tan, objavio je da inženjeri i dizajneri tvrtki rade non-stop kako bi konvertirali neke od proizvodnih linija, na kojima će se privremeno proizvoditi zaštitne maske umjesto gaming periferija. On je najavio kako planiraju proizvesti milijun zaštitnih maski koje će donirati državama kojima su najpotrebnije.

Prvu isporuku dobit će zdravstvene ustanove u Singapuru, gdje se nalazi sjedište tvrtke. Razer će biti u komunikaciji s vladama država i s njihovim predstavništvima u Singapuru, kako bi odredio prioritete i količine donacija.

Min-Laing Tan je najavio da je ova brza konverzija proizvodnje samo prvi korak koji će Razer napraviti u borbi protiv COVID-19 virusa.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Nova opcija će funkcionirati za svih 220 država svijeta, a postat će dostupna za iOS i Android verzije Google Mapsa do kraja ovog tjedna.

Web & IT

Podaci su objavljeni u sklopi šestog izvještaja o poštivanju standarda ponašanja na društvenoj mreži.

Web & IT

Facebook će dodijeliti zaposlenima 1.000 dolara za radne potrebe od kuće, a tvrtka se odlučila na taj potez na temelju uputstva zdravstvenih i vladinih...

Sci-fi

Zbog novonastale situacije, čini se da će filmska industrija biti "mršava" s blockbusterima u sljedećih godinu ili dvije dana.

Oglašavanje