Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Čak će i ova tvrtka gaming opreme početi praviti zaštitne maske

Kako se medicinski radnici širom svijeta suočavaju s nedostatkom kirurških maski, sve više tvrtki planira proizvoditi ih kako bi im pomoglo. Posljednji slučaj je tvrtka Razer.

Od gaming do medicinske opreme

CEO Razer-a, Min-Laing Tan, objavio je da inženjeri i dizajneri tvrtki rade non-stop kako bi konvertirali neke od proizvodnih linija, na kojima će se privremeno proizvoditi zaštitne maske umjesto gaming periferija. On je najavio kako planiraju proizvesti milijun zaštitnih maski koje će donirati državama kojima su najpotrebnije.

Prvu isporuku dobit će zdravstvene ustanove u Singapuru, gdje se nalazi sjedište tvrtke. Razer će biti u komunikaciji s vladama država i s njihovim predstavništvima u Singapuru, kako bi odredio prioritete i količine donacija.

Min-Laing Tan je najavio da je ova brza konverzija proizvodnje samo prvi korak koji će Razer napraviti u borbi protiv COVID-19 virusa.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

Cilj im je pružiti kupcima osjećaj sigurnosti...

Fun & Lifestyle

Ova zelena maska je jedan od 12 inovativnih projekata...

Biznis

Prvenstveno planiraju pokloniti pet milijuna maski stanovnicima Singapura...

Biznis

Od kad su mjere socijalnog distanciranja postale uobičajene zbog aktualne situacije, zaposleni se prilagođavaju novim radnim okruženjima i sve je tanja granica između privatnog...

Oglašavanje