Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Capcom ima u planu nekoliko velikih naslova

Capcom bi do kraja travnja 2021. trebao lansirati 13 proizvoda, odnosno igara koje svrstava “pod 13 različitih artikala”.

Foto: Capcom

Capcom je tvrtka koja iz generacije u generaciju stvara sve igranije naslove, a rekordna prodaja naslova Monster Hunter: World i oživljavanje Resident Evil franšize naslovima Resident Evil 7 Biohazard i Resident Evil 2 samo potvrđuje tu konstataciju.

Prema izvještaju i financijskim rezultatima koji su izašli u javnost, čini se kako će Capcom do kraja travnja 2021. lansirati 13 proizvoda, odnosno igara koje svrstava “pod 13 različitih artikala”. To mogu biti dvije igre/franšize ili više, ovisno o količini, verziji i strategiji prodaje. Ukupno, tvrtka planira 13 različitih proizvoda, a jedan primjer kako bi to moglo izgledati je Resident Evil 3, koji je imao tri verzije, i tako dalje.

Priča se da će sljedeći veliki projekt tvrtke biti Resident Evil 8 i to za nove konzole, a za njega se navodi da će imati čak 5 različitih verzija – PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One i PC, piše Push Square.

Tako nam ostaje posljednjih pet artikala od ukupnih 13 za koje se vjeruje da će biti dio jednog velikog naslova tvrtke Capcom u bliskoj budućnosti. To bi vrlo vjerojatno moglo rezultirati naslovom poput Monster Hunter World: Iceborne. Devil May Cry port za Nintendo Switch se ne računa, a Resident Evil 4 Remake neće izaći do kraja sljedeće fiskalne godine, pa i on otpada s popisa potencijalnih naslova.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Filmovi

Prije osam mjeseci najavljena je Resident Evil anime serija, a sada se pojavio novi trailer i datum kad bi se serija trebala pojaviti na...

Igre

Dobra vijest je da možemo očekivati Resident Evil: Village za Sony PlayStation 5 u 2021. godini.

Igre

Kao i prethodnih godina, Valve je objavio svoje službene ljestvice najistaknutijih igara u 2019. godini. Popis igara nazvan je “Best of 2019.”, a podijeljen...

Oglašavanje