Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Chrome napokon ukida podršku za Flash

Od sljedeće verzije Chrome pretraživača (ver. 45) više neće biti moguć prikaz Flash oglasa, budući da je Google najavio da će od 1.9.2015. ukinuti podršku za Flash.
Google je još 2012. godine podršku za Flash ukinuo na svim Android platformama, a ranije ove godine se i Youtube migrirao na po mnogo ćemu napredniji HTML5.
S obzirom na ovu objavu, digitalnim oglašivačima i kreativnim agencijama se preporučuje da umjesto Flash oglasa, koriste one izrađene u HTML5 ili GIF verzijama. Google Adwords već neko vrijeme svojim klijentima nudi automatsku konverziju Flash oglasa u HTML5.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Facebook će dodijeliti zaposlenima 1.000 dolara za radne potrebe od kuće, a tvrtka se odlučila na taj potez na temelju uputstva zdravstvenih i vladinih...

Apps & Software

Fabricius bi se s vremenom trebao poboljšati, a alat za desktop stoji na raspolaganju egiptolozima, povjesničarima i antropolozima.

Apps & Software

Google Maps nije prva aplikacija koja je počela mapiranje semafora u SAD-u, tu ideju je prvi predstavio Apple sa svojom aplikacijom Apple Maps i...

Web & IT

Gmail već neko vrijeme ima probleme koji su vezani s filterima za e-mail poruke, što omogućuje da potencijalno opasne poruke stignu u pretinac korisnika.

Oglašavanje