Geekmaxi
Gadgeti

Chuwi HI10 Pro na rasprodaji košta 174,99 dolara

Skladišta Geekbuyinga diljem Europe, ali i šire, ovih dana vuku pozornost redovima uređaja marke Chuwi. Istrenirani brend ovog je tjedna nabacio popust na određeni asortiman svojih uređaja, a mi vam skrećemo pozornost na zanimljivosti u ponudi.

Ako ste u potrazi za tabletom, preporučujemo da svrnete svoj pogled na Chuwi HI10 Pro. Riječ je o tabletu o kojemu se dosta govori, jer se njegovi performansi odvijaju na dualnom OS-u, pa možete skakati iz Windowsa u Android kako vam odgovara. Izgrađen od metalnih materijala i blago zavinutih rubova izgleda lijepo, ali i otporno. Ekran mu je, pogodit ćete i sami iz naziva, dijagonale 10,1 inča.

Pokreće ga Intelov Cherry Trail procesor Z8350 s maksimalnim radnim takom 1,44Ghz, kojeg možete boostati do 1,92Ghz ugrađenom Intelovom tehnologijom turbo boosta. Procesoru je pridružena radna memorija s kapacitetom 4GB i interna od 64GB, s mogućnosti proširenja do 128GB. Tablet ima prednju i stražnju kameru od 2MP. Prednja kamera koristi se u videorazgovorima pa je jasno zašto je ona omogućena, no stražnja kamera s tako niskom rezolucijom teško da će baš dozivati na uporabu.

Baterija ima snagu 6.500mAh, što znači da tablet zahtijeva nešto češće punjenje, svakih nekoliko sati. Chuwi H10 Pro poveziv je putem micro USB-a, USB-a C tipa, ima utore za 1 memorijsku karticu, micro HDMI kabel za spajanje na televizor ili računalo, kao i utor za slušalice i tipkovnicu.

Ponuda za ovaj uređaj traje još dva dana i kusur, a može se naručiti s američkog ili njemačkog skladišta. Na njemačkom skladištu skuplji je nego na američkom za 20 dolara, pa dođe 179,99 dolara, i dostupan je u sivoj boji. No s američkog skladišta moguće je uz tablet naručiti i originalnu tipkovnicu, s kojom se cijena penje na 199,99 dolara. Za kupovinu iznad 100 dolara, unošenjem koda kupona dostupnog na prodajnoj stranici možete ostvariti dodatnih 5 dolara popusta.

>> Pogledaj i druge snižene uređaje marke Chuwi

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh