Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Colin Furze oživio naprave iz igre Assassin’s Creed

Assassin's Creed

Assassin's CreedAssassin’s Creed ima neke super naprave koje odlično dođu kad se trebate šuljati u igri ili nekog brzo dokrajčiti s leđa, ali nisu baš konvencionalne i svakodnevne pojave. Teško je i zamisliti da bi takav uređaj radio. Tko bi uopće bio dovoljno lud svoje vrijeme i novac investirati u tako nešto?

Odgovor je: Colin Furze, britanski izumitelj je inače poznat po svojim ludorijama i radovima, koji je ovaj put oživio dvije naprave iz svjetski poznate igre Assassin’s Creed: oštricu koja se izdužuje iz ruke i lanser užeta. Objasnio je proces iza samog rada naprava i na sebi testirao njihovu funkcionalnost. Lanser je malo sporiji od “originala”, ali oštrica bi trebala postati dio arsenala svakog ljubitelja žanra.

3 komentara

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Gaming

Virtualne ture kroz staru Grčku i stari Egipat moguće je besplatno preuzeti sve do 21. svibnja.

Gaming

Novi Assassin’s Creed dobio je službeno ime i trailer, a svjetlo dana bi trebao ugledati prije završetka godine. Ljubitelje video igara oduševit će ova...

Gaming

Tvrtka Sony objavila je da će donirati 100 milijuna dolara kako bi pomogla u borbi protiv koronavirusa, što je izuzetno humana stvar, no to...

Oglašavanje