Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

#CRO hashtag: Hrvatska u vodstvu, ostalo manje od 9 sati!

cro-hashtag-eiffel-orangesponsorsyou
Prvu bitku s konkurentima izgubili smo za 3,7% manje upisanih hashtagova na društvenim mrežama, te je Eiffelov toranj svijetlio u bojama Turske. Trenutno vodimo za 10%, no ta prednost nije nedostižna, stoga nastavite upisivati hashtag #CRO kako bi simbol Francuske večeras svijetlio u našoj trobojnici…
Hashtag natjecanje ide dalje, a danas se za boje Eiffelovog tornja bore navijači iz današnjih utakmica; Sjeverna Irska i Njemačka, te Ukrajina i Poljska s početkom u 18 sati, odnosno Češka i Turska, te Hrvatska i Španjolska s početkom u 21 sat. Nakon što smo prvu bitku na internetu izgubili od Turaka za svega 3,7%, vrijeme je da krenemo u boj društvenim mrežama i ofarbamo simbol Francuske u naše kockice!
U trenutku pisanja ovog članka Hrvatska vodi s 31,6% “glasova”. Iza nas su Turci s 10% manje (21,9%), treći su Nijemci sa 17,2%, pa onda slijedi Španjolska (9,5%), Sjeverna Irska (6,2%), Poljska (5,2%), Ukrajina 4,2%, a zadnja je Češka s 3,9% upisanih hashtagova na društvenim mrežama. Rezultate možete pratiti na stranici OrangeSponsorsYou.
hashtag-natjecanje-rezultati
Iako se prednost čini velikom, ne zaboravimo kako su Turci prije 4 dana imali ogromnu prednost, preko 30%, da bi na kraju pobijedili za dlaku. Stoga, nastavite upisivati hashtag #CRO kako bi održali prednost do kraja dana (borba traje do 22:45, odnosno, točno uoči ulaska u produžetke utakmice).
Podsjetimo da se hashtagovi broje isključivo na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a ostala pravila natjecanja imate u našem prošlom članku.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Ovo je još jedan korak k tome da korisnici dobiju veću kontrolu nad svojim podacima.

Apps & Software

Ako vam opcija nije odmah dostupna, napravite update aplikacije ili pričekajte dok opcija ne postane dostupna svima.

Web & IT

Planira se integracija s Instagramom i drugim aplikacijama koje su u posjedu Facebooka

Web & IT

Korisnik će sav svoj multimedijski sadržaj s Facebook mreže moći imati i na svom Google Photos i Drive računu.

Oglašavanje