Geekmaxi
Hi-tech

Čudesna ponuda Gearbesta ima sve, od pametnih satova do zaista jeftinih 3D printera!

Gearbest se zaista potrudio za 11. studenog sastaviti ponudu u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe. Ponuda koju danas imaju podijeljena je u nekoliko kategorija, a kategorije su određene cijenom, pa tako unutar prve Gearbest smješta sve proizvode ispod 20 dolara, u drugoj su proizvodi do 50 dolara i tako dalje sve do najskupljih proizvoda u posljednjoj kategoriji, a među njih ubrajaju se i laserski projektor i 3D printeri.

Zaista svega, možda najbolje da kliknete i provjerite sami!

Među najjeftinijim proizvodima pronaći će se i poneki pametni sat, od kojih se izdvaja Zeblaze Arc, entry-level model elegantnog dizajna koji je idealan za praćenje sportskih i drugih aktivnosti. Cijena mu je tek 18,99 dolara te bi mogao biti zgodan poklon ili odabir za nekog tko se tek susreće s tom tehnologijom i želi iskušati koliko mu pristaje njome se koristiti. Zeblaze Arch možda nudi i više od tog. Poveziv putem Bluetootha, spajat će se s kompatibilnim uređajima (Android, OS) putem aplikacije, a može ga se podesiti i da dojavljuje notifikacije s Facebooka, Gmaila, Whatsappa i slično.

Zeblaze Arch mjeri otkucaje srca, brzinu kretanja/trčanja, prijeđenu udaljenost, a trudi se čak i izračunati potrošene kalorije. Ni to nije sve od njegovih opcija, stoga mislim kako je ovo uistinu dobar deal koji bi bilo šteta propustiti.

U ponudi se mogu pronaći i razne računalne komponente poput grafičkih kartica i periferije poput monitora – ako ste u potrazi za nečim takvim, nije zgorega prolistati kroz Gearbestovu ponudu i otkriti što najviše odgovora vašem novčaniku i potrebama.

Meni pak pozornost privlači bežični dock za punjenje s ugrađenim zvučnicima čija je cijena snižena na 59,99 dolara. Reprodukcija zvuka odvija se preko Bluetooth veze, a osim toga, Azpen D100 podržava hands-free pozive i ima dva USB utora, što znači da se na ovom docku istovremeno mogu puniti čak tri uređaja.

Ovaj članak ne može proći bez najintrigantnijeg tipa proizvoda u ponudi, a tu titulu svakako odnose 3D printeri. Za početak, tu je jeftiniji model Anycubic Kossel, možda najbolji 3D printer čija je cijena niža od 200 dolara (u ponudi su i oni do 800 dolara):

Zaista zanimljiva ponuda od Gearbesta za ovaj vikend!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh