Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Čudesna ponuda Gearbesta ima sve, od pametnih satova do zaista jeftinih 3D printera!

Gearbest se zaista potrudio za 11. studenog sastaviti ponudu u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe. Ponuda koju danas imaju podijeljena je u nekoliko kategorija, a kategorije su određene cijenom, pa tako unutar prve Gearbest smješta sve proizvode ispod 20 dolara, u drugoj su proizvodi do 50 dolara i tako dalje sve do najskupljih proizvoda u posljednjoj kategoriji, a među njih ubrajaju se i laserski projektor i 3D printeri.

Zaista svega, možda najbolje da kliknete i provjerite sami!

Među najjeftinijim proizvodima pronaći će se i poneki pametni sat, od kojih se izdvaja Zeblaze Arc, entry-level model elegantnog dizajna koji je idealan za praćenje sportskih i drugih aktivnosti. Cijena mu je tek 18,99 dolara te bi mogao biti zgodan poklon ili odabir za nekog tko se tek susreće s tom tehnologijom i želi iskušati koliko mu pristaje njome se koristiti. Zeblaze Arch možda nudi i više od tog. Poveziv putem Bluetootha, spajat će se s kompatibilnim uređajima (Android, OS) putem aplikacije, a može ga se podesiti i da dojavljuje notifikacije s Facebooka, Gmaila, Whatsappa i slično.

Zeblaze Arch mjeri otkucaje srca, brzinu kretanja/trčanja, prijeđenu udaljenost, a trudi se čak i izračunati potrošene kalorije. Ni to nije sve od njegovih opcija, stoga mislim kako je ovo uistinu dobar deal koji bi bilo šteta propustiti.

U ponudi se mogu pronaći i razne računalne komponente poput grafičkih kartica i periferije poput monitora – ako ste u potrazi za nečim takvim, nije zgorega prolistati kroz Gearbestovu ponudu i otkriti što najviše odgovora vašem novčaniku i potrebama.

Meni pak pozornost privlači bežični dock za punjenje s ugrađenim zvučnicima čija je cijena snižena na 59,99 dolara. Reprodukcija zvuka odvija se preko Bluetooth veze, a osim toga, Azpen D100 podržava hands-free pozive i ima dva USB utora, što znači da se na ovom docku istovremeno mogu puniti čak tri uređaja.

Ovaj članak ne može proći bez najintrigantnijeg tipa proizvoda u ponudi, a tu titulu svakako odnose 3D printeri. Za početak, tu je jeftiniji model Anycubic Kossel, možda najbolji 3D printer čija je cijena niža od 200 dolara (u ponudi su i oni do 800 dolara):

Zaista zanimljiva ponuda od Gearbesta za ovaj vikend!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Koristimo priliku i predstavljamo vrhunski Xiaomi Pro usisavač i TRONXY XY-2 Pro 3D printer s popustom koji se ne propušta. U nastavku ćemo opisati...

Geek

Nedavno smo pisali na temu 3D printera, i kako nadograditi neki povoljni model 3D printera kvalitetnim dijelovima. Nadogradnja 3D printera povoljnija je opcija, jer...

Geek

3D printer još uvijek je relativno nova tehnologija, poseban uređaj za izvođenje specijalnih zadataka. Postoji na tržištu više od 10 godina, ali je tehnološki...

Hi-tech

Istraživači jedne tvrtke u San Diegu osmislili su način kako printati fleksibilne robote slične insektima jeftino, brzo i bez upotrebe egzotične opreme. Trik je...

Oglašavanje