Geekmaxi
Gadget

Cyber Monday zahvatio TomTop, pogledaj što su sve stavili u izlog!

Relativno često pišem o onome što nađem na trgovini Tomtop, a razloga su dva: pod jedan, imaju ok cijene, često niže od konkurencije i pod dva, imaju europsko skladište, pa se za takvu robu ne mora plaćati carina niti PDV. Iz moje perspektive, to je dobar deal.

Prvo ću vas pozvati da posjetite njihovu stranicu povodom Cyber Monday (evo je ovdje), jer ćete tako bolje steći dojam što se ondje nudi. Prešareno je ondje da bih to mogao kvalitetno pokriti jednim člankom. Zato ću izdvojiti dvije sitnice, jednu malo veću i jednu malo manju, a ostatak ponude morat ćete otkriti sami.

Prvo što sam zapazio, to sam i kupio, zato o tome sad pričam. Kćer mi ima mobitel s memorijom od 32 GB. Bilo bi to više nego dovoljno za djevojčicu od osam godina, da ova ne voli slikati. Ali avaj… Puna memorija na mobitelu, a ja ne dam da se bilo što prčka po mom laptopu ili prebacuje na njega, jer mi služi za posao. Budući da je redovni kućni komp otišao u vječna lovišta, rješenje sam našao za tren: kupio sam memorijsku karticu SanDisk Ultra. Na ovom linku vidjet ćete kako u ponudi ima raznih kapaciteta, od skromnih 16 pa do čak 400 GB, a ja sam zlatnu sredinu našao s onom od 128 GB. Nit’ puno košta (19,33 eura), nit’ će me kćer više daviti. Eto.

Sljedeća sitnica košta malo puno više: Xiaomi Roborock S50 robotski je usisavač o kojem sam već pisao i sad ću ponovno, jer sam dobio kupon za njega. Cijena od 377,96 eura spušta se na 360 ,38 eura ako iskoristite kupon Y7920WD. Važno je naglasiti kako se usisavač šalje s europskog skladišta (SFR Njemačka), pa nema nikakvih davanja državi, što sam već spomenuo u uvodu. Žena mi je jako zapela za taj usisavač, pa mi se čini da ću za Božić morati malo dublje gurnuti ruku u džep, a vi koji ste neoženjeni i čitate ove redove, evo vam poruka: ne ženite se. Ili barem nemajte žensku djecu. Skupa kombinacija. Objesit ću se.

Što može ovaj usisavač? On uz svoj primarnu zadaću također i briše pod, čime još kvalitetnije obavlja svoj posao, osobito u usporedbi s prvom generacijom usisavača, koja je, inače, pokupila velik broj nagrada i priznanja za kvalitetu. Poboljšanje vidi u kotačima koji mogu podići tijelo robota i na deblji tepih i preko većih prepreka (do 2 cm), a dodan je i spremnik za vodu s krpom za mokro pranje podova.

>> Ovdje pogledaj kakav je to usisavač (kupon: Y7920WD)

Robot čisti tako da određenu prostoriju podijeli u zone te ide naprijed-nazad kako bi prošao čitav prostor, što čini besprijekorno zahvaljući preciznom skeniranju prostorije pomoću naprednog algoritma. Baterija ima kapacitet 5.200mAh što je dovoljno za otprilike 45 minuta čišćenja, a kad je prazan, sam se spaja na platformu za punjenje i nastavlja gdje je prethodno završio. Ako ga na kraju kupim ženi, obavijestit ću vas kako to sve radi u praksi. Vi u međuvremenu skočite na Tomtop, pa pogledajte ima li još štogod zanimljivog.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh