Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Dječji dan na GeekBuyingu donosi sniženja nekih super igračaka s kojima bismo se i mi rado poigrali

U trgovini GeekBuying otvorena je promotivna ponuda dječjih proizvoda povodom Dana djece.

U sklopu ove ponude, koja donosi velika sniženja asortimana, mogu se pronaći raznorazni proizvodi koje biste poželjeli i sebi, a ne samo svom djetetu.

>> Baci oko na Dječji dan na GeekBuyingu

GeekBuying je otvorio izvrsnu promociju te se mogu pronaći neke jako zanimljive igračke, satovi za djecu, pa čak i neki dronovi koji su prilagođeni za rad s djecom, jednostavni za korištenje i odlični za upoznavanje s novim tehnologijama.

Ako ne želite pogriješiti izborom poklona, onda se nećete previše misliti. Tu je Xiaomi MITU RC dron sa 720p kamerom i infracrvenim zrakama koje mogu poslužiti kao “oružje” u zračnoj bitci i znatno unaprijediti igru kvartovske djece. Dronom se upravlja preko mobilne aplikacije i bežičnog interneta ili daljinskog Bluetooh kontrolera. Radi na udaljenosti do 50 metara. Po vrlo povoljnoj cijeni, ovaj dron možeš pronaći ovdje.

Za nešto jeftinije dronove skrolajte niže kroz ponudu, a ističe se vrlo pristupačan FQ777 dron, entry-level model koji može poslužiti i starijim klincima kao upoznavanje s tehnologijom. Pogledaj ga ovdje.

Za samo 20 dolara, možeš naručiti i malog robota JJRC R2 RC čije se geste i kretnje kontroliraju vlastitim pokretima tijela. Nije to sve, ovaj slatki mali robot, koji dolazi u plavoj ili rozoj boji ima inteligentan sustav prepoznavanja prepreki pa ih može zaobići, a osim toga rado pleše i pjeva. Robot se može kretati naprijed, natrag, lijevo i desno, može se i okretati a uz sve to nastoji i komunicirati zvukom. Nevjerojatno jeftina a složena igračka čeka te na ovom linku.

https://www.youtube.com/watch?v=F8-55x0J-yI

Ni to nije sve, cjelokupnu ponudu za Dječji dan možete pogledati ovdje. Na policama je izloženo najviše različitih pametnih satova koji su izvrstan odabir za djecu sportaše koja žele učiti pratiti svoj vlastiti atletski i tjelesni performans, tu su i trkaći autići, Xiaomijeva verzija Lego kocka, i još mnogo toga.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje