Gadgeti

DOBAR DEAL: Brutalni SSD disk dolazi s kuponom!

Želiš li ubrzati svoje računalo? Dosta ti je sporog bootanja operativnog sustava? Najkraći put do postizanja većih brzina prilikom podizanja OS-a ili prijenosa podataka je investicija u SSD (Solid State Drive) disk, koji je višestruko brži i otporniji nego klasični mehanički diskovi.

Trgovina Geekbuying donosi odličnu ponudu za baš takav uređaj, a mi vas častimo kuponom, kojim ćete originalnu cijenu spustiti na niže grane. Netac N600S ima kapacitet od 720 GB, a zbog sučelja SATA3 postiže brzine od 500 MB/s pri čitanju odnosno 400 MB7s pri zapisivanju podataka. Ako iskoristite kupon LOSMIVQP, cijena će mu pasti na 65,04 eura, pa potražite predviđeno polje za unos šifre. Uz njega ćete dobiti i gratis kućište Yvnne HD213, što je prilika i pol.

>> Pogledaj detaljnu ponudu za ovaj izvrstan 720GB SSD disk (kupon LOSMIVQP)

Ako vam je spomenuta gigabajtaža nedovoljna, imamo lijeka i za to. Isti ovaj SSD disk, Netac N600S, dolazi u još nekoliko varijanti skladišnog prostora, a mi imamo kupon za onaj od jednog terabajta. Ako prilikom kupnje u predviđeno polje ukucate LMSLLUCW, cijena će mu pasti na 108,40 eura. Kao što je slučaj i s prethodnim diskom, i uz ovaj ćete dobiti besplatno kućište.

>> Pogledaj detaljnu ponudu za ovaj izvrstan 1TB SSD disk (kupon LMSLLUCW)

Prednosti SSD diskova u odnosu na mehaničke nisu samo u brzini, nego i u naprednim LDPC algoritmima za korekciju grešaka, kao i u trajnosti. Nemaju osjetljivih pokretnih dijelova, zbog čega nisu samo daleko otporniji na oštećenja, nego troše manje struje i tiši su. Još jedan adut ovog dvojca koje sam naveo jest garancija, koja iznosi pune tri godine.

Komentiraj

Odgovori

Vrh