Geek Stuff

[DOBAR DEAL] Kamera za nadzor kuće snima u 360° za $22,99

Kamere su postale prilično popularan izbor za čuvanje kuće kad su vlasnici izvan nje na duži vremenski period. Sve su jeftinije i ujedno sve sposobnije, što ih čini dostupnijima nego ikad prije. Jedna takva kamera trenutno se na Tomtopu prodaje za samo 22,99 dolara (kupon VRWIC5).

Uređaj je sposoban snimati u 360°, što će reći kako je pokriven svaki kutak prostorije u kojoj je izvršena instalacija. Konrola je uvelike olakšana zahvaljujući današnjoj tehnologiji, jer se može pomoću WiFi sučelja povezati s pametnim telefonom. Pripadajuća aplikacija omogućit će ne samo nadzor u svakom trenutku, nego i upravljanje kamerom. Ona, naime, ima PTZ funkciju. Pan-Tilt-Zoom podrazumijeva daljinsko usmjeravanje i fokusiranje, što se sve čini pomoću spomenute aplikacije (podržane su platforme Android i iOS).

Nadzor kuće, trgovine ili poslovnog prostora ne staje na tome: zahvaljujući ugrađenom infracrvenom senzoru podržano je i noćno snimanje s dometom IC senzora do 10 metara. Iako je podržan visok kapacitet memorije (do 128 GB), valja istaknuti kako kamera ima i senzor pokreta. Ovaj se može podesiti tako da se nadzirani prostor snima u trenutku kad je pokret zabilježen, čime se štedi memorijski prostor i vrijeme potrebno za pregled snimljenog materijala.

>> Pogledaj ponudu za ovu kameru na Tomtopu

Redovna cijena ove kamere je 27,99 dolara, što se kuponom VRWIC5 spušta na 22,99 dolara. Ponuda traje još 4 dana ili dok se ne rasprodaju zalihe. Ako tražite nešto za nadgledanje prostora u kojem boravite ili radite, eto dobrog izbora.

Komentiraj

Odgovori

Vrh