Geekmaxi
Geek Stuff

Dobar deal: ultrajeftini dron s kamerom

Dronovi su neopazice, na mala vrata ušli u svakodnevnicu. Sva je prilika da ćete na dnevnoj bazi naletjeti barem na jednoga kako zuji iznad glava. Nije teško njima upravljati, potrebno vam je tek nešto prakse. U tu svrhu najbolje je vježbati s jeftinim modelom, pa kad se ispeče zanat prijeći na nešto konkretnije. U tu smo svrhu pronašli jeftin, a sposoban dron DHD D5, koji košta tek 112 kuna (17,43 dolara).

Oboružan je kamerom, čije ćete snimke gledati na zaslonu svog pametnog uređaja. Bilo da je riječ o video ili foto uratcima, i jedni i drugi bit će spremljeni u memoriju smartfona i raspoloživi za kasnije pregledavanje i oblikovanje. Konekcija drona i telefona je jednostavna – potrebno ih je tek upariti putem WiFi veze i odgovarajuće aplikacije koju valja preuzeti s Google Play Storea. Kamera se, inače, može prilagoditi u postavkama, tako da snimci odgovaraju vašim preferencijama.

DHD D5 je, inače, vrlo sposoban, akrobatski orijentiran dron. Njime se mogu izvoditi razne bravure u zraku koje uključuju lupinge, okretanja i rotiranja na mjestu, a pomoću ugrađenih LED svjetala moguće ga je koristiti i u mraku.

Mobilan je i kad ne leti: može se sklopiti i tako, recimo, lakše staviti u ruksak ili džep. Budući da je izrađen od čvrste plastike, ondje se neće slomiti; zapravo, preživjet će i prave padove s visine, tako da mu malo gužvanja u džepu neće naškoditi.

>> Pogledaj ponudu za ovaj dron

Idealan je za korištenje na izletima, kad u njegovim bravurama može uživati cijela obitelj. Pritom svakako povedite računa da nije preporučljivo dati ga na korištenje djeci mlađoj od 14 godina.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh