Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Dron Xiaomi FIMI A3 i Xiaomi Yeelight pametna rasvjeta po odličnim akcijskim cijenama na TomTopu

Dva interesantna proizvoda koja su trenutno po akcijskim cijenama na TomTop internet trgovini dolaze iz Xiaomijeve ponude. Radi se o dronu Xiaomi FIMI A3 i stropno svjetlo Xiaomi Yeelight. Kako Xiaomi dominira proizvodima u svim aspektima života, potrudili su se da svoje prozivode prilagode krajnjim kupcima i obogate im životni prostor i stil. Pogledajmo ponudu…

Xiaomi FIMI A3 dron
Xiaomi FIMI A3 je dron savršen za fotografiranje iz zraka. Opremljen je 1080P kamerom koju pokreće Ambarella ISP procesor i ima CMOS senzor zbog čega su fotografije HD. Ovaj dron ima 2-osnih i 3-osnih elektroničkih gimbala zbog kojeg je video stabiliziran.

Upravljanje je moguće pomoću daljinskog upravljača, te se može koristiti za kontrinuirano snimanje, ili pak za snimanje fotografije. Na upravljaču postoji zaslon razlučivosti 720×480 piksela, dok mu je veličina 4.3“ i savršen je za praćenje tijeka leta. Tehnologija gimbala mu omogućava naginjanje fotoaparata te stvaranje fotografija iz jedinstvenih kuteva. Dron je moguće postaviti u način „bez glave“ tako da nema potrebe da ga se podešava prije poleta.

Opremljen je baterijom kapaciteta 2000 mAh, dok je vrijeme snimanje fotoaparata 25 minuta. Radno vrijeme baterije je do 30 minuta, a maksimalna R/C udaljenost oko 1000 km.

Cijena Xiaomijevog FIMI A3 drona je 255,07 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Xiaomi Yeelight YLXD01YL stropno svjetlo
Dizajnirana u bijeloj boji i kružnom obliku Xiaomi Yeelight jedna je od prvih svjetiljki koje podržavaju WiFi i Bluetooth. Opremljen je s 240 OSRAM LED dioda indeksa prikazivanja boja do maksimuma 95Ra, pod uvjetom da učinak rasvjete ima i sustav prigušenja što omogućuje fleksibilno podešavanje svjetline i temperature boje.

Glavno obilježje joj je petominutna brza instalacija, a uređajem se upravlja s daljinskim upravljačem ili putem pametnih telefona koristeći WiFi ili Bluetooth. Daljinski upravljač vam omogućuje daljinsko prebacivanje i isključivanje svjetla bez potrebe da se nalazite u istoj prostoriji. Mrežna povezanost je preko MIJIA ili YEELIGHT APP.

Svjetiljka je dizajnirana za otpornost na prašinu prema standardu IP60, koja ga štiti od čestica prašine i sprečava pojavu bezazlenih insekata koji obično lebde oko upaljene svjetiljke.

Cijena Xiaomi Yeelight YLXD01YL stropnog svjetla je 54,65 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Sve ostale proizvode pogledajte na TomTop internet trgovini.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje