Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Dronovi otimaju posao manekenkama

Počeli su osvajati i modne piste

Rasprave o uobičajenim pitanjima je li neka manekenka previše mršava da bi nosila reviju uskoro bi mogle postati stvar prošlosti.

Naime, na nedavno održanoj modnoj reviji je poznata modna kuća Dolce&Gabbana predstavila svoju kolekciju za jesen/zimu 2018., a otvaranje nisu odradile uobičajeno očekivane manekenke nego – dronovi. Ni više ni manje.

Dronovi manekeni su tako, jedan po jedan, izašli na modnu pistu i “provozali” prikazane najnovije torbice iz spomenute kolekcije.

Za ovu sasvim jedinstvenu prezentaciju bilo je potrebno zamoliti da svi prisutni gosti isključe svoj Wi-Fi na pametnim telefonima, kako ne bi došlo do nikakve šanse za ometanje signala. Gosti nisu prethodno znali ništa o neobičnim modelima.

Premda je ta obavijest o Wi-Fi signalu prezentirana i na više različitih jezika, bilo je ipak potrebno oko 45 minuta zajedno s malo žučljivim razgovorima (sa 600 gostiju), da konačno iščekivana revija počne. Vjerojatno im se gnjavaža oko mobitela isplatila kad su ih iznenadili dronovi.

Kako bi bili u potpunosti sigurni da će dronovi dobro odraditi svoju neobičnu premijeru u modnom svijetu, uz rub piste su stajali njihovi “pratitelji”. Naime, u prvim se redovima na modnim revijama uvijek nalaze najuvaženiji gosti pa se organizacija sjetila da bi bilo neprilično kad bi nekoga od njih možda “dohvatio” podivljali dron.

Kako ne bi manekenke ostale stvarno bez posla, nastavak revije je ipak bio u duhu klasične prezentacije pa su na pistu izašli stvarni modeli u novim kreacijama D&G.

Publika je svakako bila oduševljena novim “licima” ove modne scene, a ekipa iz Dolce&Gabbane je uspješno privukla pozornost svjetskih medija.

Očito se neljudski modeli probijaju ne samo na Instagram gdje brzo prikupljaju slavu, nego idu i pomalo na modne piste, čak i u ovom obliku.

Kako je sve to izgledalo sami pogledajte u narednom videu:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio GIF koji prikazuje dron koji šeta psa, pa su mnogi pomislili da se radi o još jednoj montaži...

Hi-tech

Belgijanci imaju rješenja protiv razbacivanja smeća

Hi-tech

Istraživači su razvili sistem koji koristi mrežu dronova kako bi upozorio na predstojeće katastrofe. Tvrde kako nije bio izazov uspostaviti komunikaciju među dronovima, već...

Akcije

Evo, za vas imamo jednu Top10 listu iz Gearbest dućana, a u njoj možete naći i povoljnu ponudu Xiaomi 108MP flagshipa ekskluzivno na Gearbestu,...

Oglašavanje