Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Dva para Bluetooth slušalica ergonomskog dizajna i niske cijene na Tomtopu

Bluetooth slušalice su sve popularniji izbor; s odstranjivanjem kabela korisnici dobivaju mnogo na fleksibilnosti pri korištenju, jer nema žica koje bi smetale pri kretanju, niti ih ima da se zapetljaju u džepu. Danas donosim izbor dva para slušalica koje sam uočila na velikom sniženju na Tomtopu, a dizajnom mi se veoma sviđaju jer fingiraju Samsungove slušalice, s dizajnom koji meni osobno nema ravnog. Osim što fino legnu u uho, svaka slušalica je opremljena s dva otvora za zvuk, što se itekako osjeti dok brojite taktove gitare.

Prve na izbor su slušalice S6 čija je cijena trenutno na 4,45 dolara. Ako prilikom kupnje unesete kod LCXS6, cijena ide još niže, ona pada na tek 2,49 dolara. Uz najnoviju verziju Bluetooth čipa, Bluetooth 4.1, ove slušalice nude brz prijenos podataka i stabilne performanse.

Imaju jednu žicu koja spaja dvije slušalice, a na desnoj strani kabela nalazi se i mala kontrolna ploča sa standardnim operacijama za pokretanje ili pauziranje sadržaja, kontrolu glasnoće i sl.

U ovakvoj konfiguraciji ima mjesta i za mikrofon, koji se nalazi na kontrolnoj ploči.

Ove slušalice reklamiraju se kao idealne za bavljenje sportom, jer ne ometaju viškom kabela, a i s ergonomski dizajniranim školjkama ne bi trebale žuljati ni smetati u ušima.

Bluetooth signal može se uloviti na 10 metara udaljenosti od postaje (smartfon, tablet ili što već bilo), baterija može izdržati do 2 sata, a za punjenje joj treba sat vremena, što obavlja putem microUSB-a. Dužina kabela je 50 cm, a kupci mogu birati između bijele i crne boje sluašlica. Vrlo su lagane, tek 10 grama.

>> Slušalice S6 na Tomtopu za 2,45 dolara (kupon: LCXS6)

Druge slušalice u ponudi su u potpunosti bežične, i nešto su popularnije među kupcima. Kao i S6, i one se povezuju putem Bluetooth 4.1 veze, love signal na udaljenosti do 10 metara, i imaju ugrađeni mikrofon. Dizajn, ergonomski, je u potpunosti jednak, s izuzetkom kabela.

Njihova cijena na Tomtopu trenutno je 5,99 dolara, a prodano je preko 400 jedinica.

Model i7, ove slušalice imaju ugrađenu DPS redukciju buke, što će reći da se proizvođač pobrinuo da krajnji korisnik dobije kvalitetan i čist zvuk. Putem ovih slušalica mogu se obavljati i pozivi, a baterija im je nešto bolja nego kod S6: ove slušalice mogu odsvirati 3-4 sata muzike bez pauze, omogućiti vam 6 sati neprekidnog razgovora i 120 sati u stand-by načinu.

Za korisnike IOS uređaja, status baterije može se prikazati na zaslonu uređaja.

Baterija se puni putem USB-a. Ove male slušalice teže tek 4 grama.

>> Slušalice i7 na Tomtopu za 5,99 dolara

Koje ćete odabrati?

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Smartphone uređaji donijeli su sa sobom razne dodatke, među kojima se možda danas najviše ističu bežične slušalice, takozvane bubice. Već iz naziva (bubice) možemo...

Gaming

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre. SteelSeries, lider u proizvodnji...

Gadget

Odlične slušalice, vrhunske kvalitete, u malenom vodootpornom kućištu. Predstavljamo F8 Bluetooth 5.0 LED TWS bežične bubice. Model koji spominjemo trenutno se prodaje po promotivnoj...

Akcije

Proizvod koji predstavljamo dolazi po promotivnoj cijeni, kvalitetan je i posebno koristan za ljubitelje glazbe, sportske tipove i sve one koji inače imaju slušalice...

Oglašavanje