Gadgeti

F7 novi je odlični sat majstora iz No.1

Više smo puta pisali o No.1, poznatom i priznatom proizvođaču pametnih satova iz Kine. Njihove proizvode odreda krase kvaliteta, pouzdanost i pristupačna cijena, pa smo stoga sa zanimanjem dočekali vijest o njihovom novom pametnom satu imena F7.

Sat koji je namijenjen aktivnostima na otvorenome – što će znati cijeniti svi koji na otvorenome borave veći dio dana – mora imati odgovarajuću zaštitu, pa je tako F7 vlasnik certifikata IP67. To znači da je otporan na prašinu i vodu, pa ćete njime bez straha proći i kroz najzahtjevnije situacije.

Dugotrajnost se očituje i u autonomiji, jer ugrađena baterija kapaciteta 400 mAh omogućava i do 20 dana korištenja. To je fantastičan rezultat, uzimajući u obzir kako F7 prati i bilježi čitavu lepezu podataka, uključujući GPS, sportske i zdravstvene podatke.

>> Potraži više podataka na službenoj stranici

Ovaj će se sat tek pojaviti na tržištu, pa je proizvođač povodom toga organizirao nagradnu igru. Poklonit će nekome od zainteresiranih jedan primjerak, dok će još nekoliko dati s 50% popusta. Za više detalja pogledajte gore priloženu poveznicu ili bacite oko na promotivni video.

Komentiraj

Odgovori

Vrh