Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Fallout, GTA, Sims… Nikad nećete pogoditi što ovih 10 igara imaju zajedničkog

Pas, čovjekov najbolji prijatelj, stoljećima pruža pomoć, ljubav, zaštitu i društvo čovjeku. Gaming industrija to nije zanemarila i uključila je pse u neke od najvećih igara svih vremena.

Nemoguće bi bilo nabrojati sve igre koje nam dozvoljavaju interakciju sa psima, zato je The Gamer sastavio popis od deset kvalitetnih naslova koji nam daju slobodu da mazimo svoje mezimce.

10. The Sims 4

U igri koja se ponosi titulom “vrhunskog simulatora života”, psi su se jednostavno morali pojaviti kako bi igra dobila autentičnu životnu prezentaciju. Iako se psi i mačke u Simsima tradicionalno mogu instalirati kao dodatak, jer ih ne dobivate u osnovnoj verziji, oni predstavljaju esencijalni dio koji ovaj serijal čini autentičnim.

Ovi slatki neodoljivi psi su sjajni prijatelji našim Simsima i zaslužuju svu ljubav koju im Sims može dati. Možda upravo zato Sims igra dopušta umirućim psima igru dobacivanja sa sablasnim Kosačem Smrti prije nego ih smrt pokosi.

9. Super Mario Odyssey

Pas u igri “Super Mario Odyssey”, kao i mnogi drugi psi na ovoj listi, nije odličan samo zato što je neodoljivo sladak, već zato što je i koristan. Pas u ovoj igri pomaže našem heroju pronaći vrijedne zvijezde koje su mu potrebne kako bi spasio princezu Peach i pobijedio svog neprijatelja Bowsera.

Mario i Shiba inu, sreli su se prvi put u dijelu “Sand Kingdom”. Ovaj neodoljivi pas obožava se igrati hvatanja, a kao glavni rekvizit za igru uvijek posluži Mariova kapa.

8. Assassin’s Creed Odyssey

“Assassin’s Creed” franšiza konstantno stvara jedan od najvećih, najimpresivnijih otvorenih svjetova u svijetu video igara. Jedna od inovacija unutar serijala koja je pomogla stvoriti osjećaj živog svijeta je upravo dodatak životinja i mogućnosti da ih vi kao igrači mazite.

“Odyssey” dopušta igračima da ukrote vuka i ostale divlje zvijeri. Sa skoro ukroćenim vukovima, igrači su dobili mogućnost prigrliti svoju divlju stranu dok iskazuju ljubav prema svom psu.

7. Far Cry 5

I igra “Far Cry 5” je odlučila nastaviti tradiciju igara otvorenog svijeta i ubacila psa kao pratioca glavnom liku. Boomer je predstavljen kao esencijalni lik u igri, što ga čini savršenim saveznikom glavnog junaka.

Ako slučajno dođe do ranjavanja psa, igrači imaju priliku oživiti njegov borilački duh. Kao i svi dobri psići, voli češkanje po trbuhu. Pažnja je sve što mu je potrebno kako bi se ponovno podigao na noge.

6. Pokemon X and Y

“Pokemon X and Y” možda nije najnoviji naslov u serijalu, ali i oni su predstavili zabavnu i neodoljivu mogućnost: maženje svojih džepnih čudovišta. Pokemon je beskonačno povećao broj životinja, te igrači mogu birati između mnogo pasmina koje mogu služiti za borbu ili za maženje.

5. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

I žilavim ljudima, poput “Metal Gear Solid” Snakea potreban je jedan dlakavi prijatelj da ga prati u životu. Njegov pas može locirati mjesto gdje se neprijatelji skrivaju, kao i lokaciju predmeta koji mu mogu biti od koristi. Kako veza između D-Doga i Snakea raste, tako i pas postaje sve bolji saveznik glavnom junaku.

D-Dogu možete dodati i povez za oko, kako bi sličio gazdi. D-Dog ovaj igrici daje privlačnost koja joj je nedostajala.

4. Life is Strange 2

Mnoge igre pse stave u ključan dio priče. “Life is Strange 2” uključuje čak nekoliko pasa u sistemu dostignuća. Prvi susret sa psom je u “prvoj epizodi” igre. Kako bi ispunili cilj i pronašli petu kolekcionarsku stvar, morate se igrati dobacivanja sa slatkim psom. Kasnije u “trećoj epizodi”, još jedan pas zahtjeva pažnju i maženje. U povratku, on vam donosi kolekcionarsku lubanju. Oba susreta igračima osiguravaju određena dostignuća.

3. Fable III

Sad već “uspavana” franšiza nekoć je bila jedna od glavnih stubova Microsoftove Xbox platforme. Nakon predstavljanja bliskog pratioca u “Fable II”, njegov nasljednik je u “Fable III” vratio mogućnost da se povede sa sobom svoj čupavi prijatelj.

Jedna od zanimljivih stvari koju “Fable” igre omogućuju igračima je promjena rase pasa kroz DLC. Promjena pomaže fanovima da se mogu bolje povezati sa životinjama.

2. Grand Theft Auto V

GTA V možda nema najprijateljskije pse u video igrama, ali ih je igra puna. Ima mnogo pasmina koje se nasumično pojavljuju kroz igricu i misije, ali postoji jedan vrlo bitan pas.

Chop, rotvajler Lamara Davisa je prijateljski nastrojen prema Franklinu i njegovim saveznicima. Chop možda ima lošu reputaciju zbog svojih vlasnika i njihove dresure, ali ova je pasmina lojalna i voli stereotipne aktivnosti poput trikova i igre hvatanja lopte.

1. Fallout 4

Dogmeat možda nije najljepše ime za psa, ali zvijezda Fallouta 4 je jedan od najkorisnijih i najvoljenijih pasa u video igrama. Njemački ovčar je odan svom gazdi u svim njegovim misijama i previše je neodoljiv da bi ga igrači ignorirali.

Igrači mogu povesti Dogmeata sa sobom u svoje misije, što mu dozvoljava da zasija kao prava superzvijezda. Možda nije najsjajniji, ali Nick Valentine, John Hancock i Strong, nisu ni približno slatki kao ovaj pas.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Gaming

Epic Games je još 2019. godine počeo s poklanjanjem igara.

Gaming

Osim što obožava igrati igrice, baka gamerica je i veliki kolekcionar konzola za igranje

Gaming

Virtualne ture kroz staru Grčku i stari Egipat moguće je besplatno preuzeti sve do 21. svibnja.

Oglašavanje