Geekmaxi
Akcije

FIIDO D1 električni bicikl i dron CSJ-X8 na odličnom popustu u Tomtop internet trgovini

Već smo puno puta pisali o izuzetno bogatoj ponudi online trgovine Tomtop. Sada nam istoimena trgovina donosi odlične popuste na dva proizvoda, električni bicikl FIIDO D1 i dron CSJ-X8, pa pogledajmo točno o čemu se radi i koje su cijene proizvoda.

FIIDO D1 sklopivi električni bicikl

Ovaj interesantan električni bicikl ima 14 inčne kotače i električni pogon. Simpatičnog je izgleda i lagane čvrste aluminijske legure tako da može bez problema podnijeti težinu do 120kg. S ugrađenim motorom od 250 Watta može postići maksimalnu brzinu vožnje do 25 km/h. Bicikl ima tri raspoloživa načina vožnje: električni, manualni i kombinirani. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, a kako se nalazi na skladištu u Njemačkoj, nećete morati platiti porez (unutar EU). Cijena mu je 440,50 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

CSJ-X8 dron sa 4K kamerom
CSJ- X8 je moćan dron sa 4K prednjom kamerom i dodatnom donjom kamerom. Visoka razlučivost 4K kamere omogućava odlične snimke, i kut snimanja od 90 stupnjeva. Super oštra kvaliteta slike zabilježit će vaše najljepše trenutke. GPS sustav mu omogućava da se uvijek vrati na početnu točku, a kada mu se odredi početna točka može se odrediti duljina osi kojom kruži dok se ne prekine naredba. Jednako tako, u aplikaciji mu se može odrediti ruta koju onda dron slijedi, ili možete upravljati ručno. Udaljenost koju može prijeći je oko 1 kilometar, a brzina letenja mu je oko 13 km/h. Ugrađena je 7,4 V 3500 mAh baterija koja omogućava oko 25 minuta letenja. Cijena ovog quadcoptera je 124,95 eura.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh