Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Final Fantasy VII Remake potvrdio dolazak igre na PC?

Na dan izlaska jedne od najbolje ocijenjenih igara za PlayStation 4 ikad – stiže jedna od najboljih najava i za PC igrače!

Final Fantasy VII Remake je već dobio svoj trailer u čast izlaska, a sad na sam dan izlaska je stigao poseban video u kojem se producent igre, Yoshinori Kitase, zahvaljuje fanovima na strpljivom čekanju.

Ovaj video je prožet gameplay snimkama igre, a ono što je zanimljivo je da iako Final Fantasy VII Remake danas izlazi za PS4 (10. travanj), prikazani gameplay je snimljen na PC-ju.

Na oko četiri sekunde klipa u donjem polju ispod titla možete vidjeti tekst “Gameplay captured on PC”, što praktično potvrđuje da će ovaj remake eventualno izaći i za računala. Ovo je ujedno i prvi put da se PC platforma javno vezuje za Final Fantasy VII Remake, pošto smo do sada imali jedino jednogodišnji period ekskluzivnosti. Taj period je samo upućivao na to da će se igra nakon godinu dana pojaviti za druge platforme, ali nema spomena o kojim se to platformama radi.

Izgleda da će PC biti jedna od njih, što je i dobra odluka programera i razvojnog studija, pošto je veliki dio zajednice, koji je original igrao na konzoli sad vjerojatno prešao na PC.

Video o kojem govorimo je na početku teksta, a ovo je najbolja prilika da vas podsjetimo da su dolazak na PC s PlayStation konzole najavili direktno ili indirektno i Horizon Zero Dawn, God of War i The Last of Us.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Ako je suditi prema dosadašnjim rezultatima, 2020. godina bit će najbolja godina za proizvođače igara i igračkog hardvera u posljednjih 10 godina.

Gaming

Igra je dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita.

Gaming

Persona 4 Golden je poboljšana verzija Persona 4 za PlayStation Vita.

Gaming

Novi Assassin’s Creed dobio je službeno ime i trailer, a svjetlo dana bi trebao ugledati prije završetka godine. Ljubitelje video igara oduševit će ova...

Oglašavanje