Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Fortnite se vratio i donosi nam Chapter 2

Otprilike 36 sati je trajala “crna rupa” koju su bili primorani gledati svi oni koji su htjeli igrati Fortnite. Taj period je gotov, i novo zabavno poglavlje je tu.

Prisjetimo se, prvo poglavlje Fortnitea je bilo podijeljeno u 10 sezona, a završilo je “The End” eventom, u kojem je crna rupa doslovno progutala cijelu igru. Više od 5.5 milijuna ljudi je gledalo uništenje mape na YouTubeu i Twitchu.

Što nam donosi Chapter 2?

Prvenstveno novi otok, odnosno nova mapa s 13 novih lokacija na kojima igrači mogu započeti igru. Najveća promjena ovog poglavlja je igra u vodi, tako da sada igrači mogu plivati, pecati ili voziti čamce.

Osim toga, sad je moguće i liječiti suigrače te sakriti ih na sigurno, a predstavljeno je i novo oružje upravo za tu primjenu “bandage bazooka”.

Igrači su dobili nove mogućnosti skrivanja, i niz novih lokacija s kojih mogu zaskočiti protivnika, kao što je npr. kanta za smeće.

Izvor: Youtube/Fortnite
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti.

Gaming

Ugovor od 250 milijuna dolara omogućit će proizvođaču PlayStationa manjinski udio u tvrtki.

Gaming

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Gaming

Riječ je o igri naziva EndeavorRX koju je razvio Akili Interactive.

Oglašavanje