Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sci

Francuski izumitelj tvrdi da njegove pilule omogućuju da vaš prdec ima miris čokolade

65-godišnji Christian Poincheval Francuski izumitelj je prema njegovim riječima posljednjih 8 godina svoga života posvetio istraživanju na koji način bi vaš prdec mogao finije mirisati. Prema njegovim navodima njegove Lutin Malin pilule olakšavaju vašu probavu, a istovremeno vaš prdec ima miris ruže ili ljubičica. Također njegov najnoviji izum omogućuje da vaš prdec ima miris čokolade.

Na web stranici Francuskog izumitelja, Christian Poincheval navodi da je došao na tu ideju za vrijeme jedne večer s prijateljima gdje nitko nije mogao prestati ispuštati plinove. Za vrijeme večere nakon obilnog obroka, gotovo smo se svi ugušili jer su naši prdeci bili jako smrdljivi. Vjetrovi nisu bili ugodni za naše prijatelje, stoga sam morao nešto poduzeti.

that-guy

Tom užasnom večerom Christian Poincheval je bio ispiriran, te je izumio pilule za koje tvrdi da su u potpunosti napravljene od organskih sastojaka poput borovnice, algi i komorači. Cijena za bočicu od 60 pilula iznosi oko 10€, što je doista povoljno da izbjegnete neugodne trenutke.

Izvor mashable

 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje