Konzole

Gaming dodaci na akciji na Geekbuyingu

Trgovina Geekbuying pokrenula je akciju za dodatke za igranje, među kojima ima prilično zanimljivih gadgeta. Ponuda se dijeli na one univerzalne, a zatim i specijalizirane dodatke za Sony, Nintendo i Xbox.

AG-109R mehanička je tipkovnica namijenjena igraćima, koje se odlikuje – krenimo s vizualnim dijelom – sa 6,8 milijuna boja i deset načina pozadinskog osvjetljenja. Ergonomskog dizajna i sa 104 tipke, posebno je namijenjena igračima kojima se jamči udoban i dugotrajan rad. Cijena joj je tijekom akcije gotovo pa prepolovljena i možete je kupiti za 59,99 dolara.

Iz iste kompanije stiže i podloga za miš – također osvijetljena – koja, dakako, ne ide bez miša. On pak košta 18,99 dolara i u crnoj je boji, no kao ostatak ove karavane, prigodno je osvijetljen LED-icama.

Ponuda za Nintendo svodi se na njihov Switch. Tako za 10,99 dolara možete kupiti postolje za punjenje kontrolera ili za dva dolara manje postolje za igraću konzolu. Tu je također vrlo povoljan kontroler kojim ćete jednostavnije igrati igre dok je Switch na spomenutom postolju; vaš je za 15,99 dolara.

Serija konzola Playstation postavili su standarde igraće industrije, stoga je teško uopće zamisliti ponudu ikakvih igraćih dodataka, a da se oni ne nađu u jednadžbi. Ponuda obuhvaća hladnjak za PS4, držač za isti model konzole, a valja spomenuti i kontroler za PS3; mada ta konzola više nije u cvijetu mladosti, još uvijek je ima velik broj igrača, dok je cijena od 8,99 dolara čini izglednim izborom.

Na kraju spomenimo i gadgete za Xbox – kontroler za njega cijeni se na 12,99 dolara, a može se upotpuniti torbicom za kontroler, tako da ga možete – ako kome treba tako štogod, jel – nositi po gaming partyjima bez brige da ćete ga usput razbiti.

>> Pogledaj ponudu za gaming gadgets na Geekbuyingu

Zanimljiva i ne pretjerano česta ponuda zaslužuje barem da ju spomenemo. Iako se igranje danas sve više svodi uglavnom na jednostavno i neobavezno nagananje po pametnom telefonu, konzole i dalje tvore vlastiti gaming eko-sustav koji zaslužuje biti popraćen.

Komentiraj

Odgovori

Vrh