Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Gaming laptopi made by Xiaomi čiste sve pred sobom

Mada se na elektroniku iz Kine gleda prvenstveno kroz mobitele koji su daleko najzastupljeniji gadgeti s onu stranu planete, postoji niz drugih uređaja koji su jednako kvalitetni i cjenovno konkurentni onome što se nudi u nas.

Jedan od takvih je Xiaomi Mi Gaming Laptop, odlični stroj proizvođača kojeg uglavnom poznamo po iznimno kvalitetnim pametnim telefonima. U njemu kuca Intel Core i7 7700HQ procesor, popraćen s grafičkom karticom Nvidia GeForce GTX1060. Ova ima 6 GB i to u DDR5 varijanti, zbog čega će dekodiranje videa ili igranje igara biti pravi užitak. Isto tako, putem HDMI i USB-C ulaza mogu se spojiti dva dodatna zaslona za istinski multitasking. Njegov vlastiti zaslon, inače, ima 15,6 inča i u Full HD rezoluciji je.

Vlastite radne memorije na raspolaganju je 16 GB, dok je hard disk je podijeljen na dva dijela: 256 GB SSD-a za operativni sustav i korisničke programe te 1 TB HDD-a za sve ostale podatke. Ako si zainteresiran za ovaj top stroj, baci oko na ponudu ovdje. Pritom povedi računa da iskoristiš kupon QTNBCWDE, kako bi mu spustio cijenu.

Još jedan laptop istog proizvođača stiže po nižoj cijeni i to zato što ima nešto niže performanse. Procesorsku snagu predstavlja Intel Core i5-7300HQ; mada slabiji u odnosu na već spomenuti laptop od par redova iznad, ovaj je i dalje itekako sposoban izboriti se sa zahtjevnim igraćim naslovima. To može dijelom zahvaliti i dobroj grafici koju predstavlja NVidia GeForce GTX1050Ti. Ova ima vlastitih 4 GB RAM-a u DDR5 varijanti, pa će postići slične rezultate u radu kao i prethodni na popisu.

Također podržava rad s dva dodatna ekrana, a valja istaknuti i vizualnu dimenziju: tipkovnice na oba laptopa su osvjetljene i u punoj veličini, pa nećete imati potrebe prilagođavati se na manje nego što ste navikli. Kad je u pitanju memorije, nje ima 8 GB radne, a prostor za pohranu se dijeli u dvije grane: 128 SSD-a i 1 TB HDD-a. Ako ste zainteresirani za ovaj laptop gledajte da iskoristite kupon NHKYZSYW, a ponudu za njega možete vidjeti ovdje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tips & Tricks

Toplina je smrtni neprijatelj vašeg računala.

Akcije

Predstavljamo posljednji model sprave za vježbanje WalkingPad A1. Inovativni dizajn, kvaliteta i poprilično niska cijena, svakako daju motiva da napišemo nešto više o spomenutom...

Akcije

Internet trgovina TIA mobiteli nudi svojim kupcima mogućnost kupovine posebno odabranih proizvoda po sniženim cijenama, uz besplatnu dostavu. Ponuda je osmišljena s ciljem pomoći...

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Oglašavanje