Geekmaxi
Razno

Gdje su danas poznata meme lica?

Sigurno ih znate

Foto: YouTube

Svi imamo neku fotografiju koje se sramimo. Ili više njih. Zamislite da neku vašu fotku svi dijele po internetu i smiju vam se. Ovim ljudima se to i dogodilo. Njihova “meme lica” svi znamo, a dosta godina je već prošlo pa valja vidjeti što se s njima događa danas.

Success Kid (Sam Griner)

Foto: YouTube

Jedno od najslađih meme lica dolazi iz 2007. godine, baš tada je Laney Griner objavila fotku svog sina dok pokušava jesti pijesak. Kad je mali Sam narastao isprva mu je bilo neugodno zbog fotke, no kasnije se pokazalo da mu je internetska slava pomogla da prikupi novac svom ocu za transplantaciju bubrega.

Disaster Girl (Zoe Roth)

Foto: YouTube

Fotografija curice koja stoji kraj požarom zahvaćene kuće je snimljena od strane njezina oca 2004. godine, tijekom vatrogasne vježbe. Fotka je postala hit zbog jezivo-vragolastog izraza lica djeteta. Zoe je poslije izjavila da bilo divno kad bi joj taj meme mogao platiti fakultet.

Overly Attached Girlfriend (Laina Morris)

Foto: YouTube

Laina je još 2012. godine objavila webcam snimku na kojoj parodira hit „Boyfriend“ Justina Biebera svojim stihovima. Nakon što je nastao meme njenog lica koji je postao viralan, život joj nije bio lagan. “Potpuni stranci su me pronalazili na Facebooku i razgovarali s mojim prijateljima. Doznali bi gdje radim ili bi pokušavali doći do mojih podataka s fakulteta”, rekla je Laina.

Bad Luck Brian (Kyle Craven)

Foto: YouTube

Fotografija iz godišnjaka ovom mladiću nikako nije odmogla. Danas je jedan od onih koji zarađuju od YouTube kanala, a operira na Facebooku i Redditu. Ima i dijete.

Scumbag Steve (Blake Boston)

Foto: YouTube

Meme je nastao još 2011. godine za rap album Blakeove grupe, a fotografiju je snimila Blakeova mama. Fotka je od MySpacea pronašla put do svakog kutka interneta i postala jedan od pionira meme kulture. Danas Blake tvrdi da ga više nitko ne prepoznaje na ulici, a osim što ima dijete, uređuje i svoj YouTube kanal.

First World Problems (Silvia Bottini)

Foto: YouTube

Silvia je glumica koja živi u Los Angelesu, ali najveću slavu je postigla slučajno, sad već legendarnom (uplakanom) fotografijom. Naime, pozirala je svom tadašnjem dečku, fotografu, hineći plač. Ostalo je povijest.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh