Geekmaxi
Geek

Gearbest rasprodaje čuda tehnike iz Kine

Povodom nadolazećeg CES-a Gearbest je odlučio složiti ponudu kojom bi obilježio taj dan, pa donosi hrpu geekovskih gadgeta u kojoj će se naći svatko od nas.

Konzumna elektronika koja se viđa na tom sajmu često ostavlja bez daha, jer proizvođači žele pokazati svoje najbolje proizvode. Tom se logikom vodio i Gearbest, pa se ponuda ovog puta (uglavnom) temelji na proizvodima iz višeg cjenovnog razreda.

>> Pogledaj cjelokupnu ponudu na Gearbestu <<

Geniusidea Follow RC Selfie Drone baš je takav, skuplji gadget koji, mada se dimenzijama ne doima takvim, košta 399 dolara. Cijenu, valja napomenuti, možete spustiti za 16% kuponom GENIUSIDEA. Zauzvrat ćete dobiti sto čuda poput unaprijed planiranog puta leta i sjajnu kameru sposobnu snimati video 4K rezolucije.

FIIL je marka koja je kod nas slabo poznata, no pravi odlične slušalice koje, uz odgovarajući kupon (LHWF), možete kupiti 30 dolara jeftinije od redovne cijene. Slično vrijedi za Newbee, čije slušalice možete dobiti – ovaj put uz kupon newbee – za 13% jeftinije.

Za isti postotak ćete dobiti i nekoliko gamepada (kupon GamesirGB), čija se cijena kreće od 30-ak dolara naviše. Od gadgeta ćete naći i pametne satove, VR naočale (zanimljivo, Xiaomijev model košta tek 11 dolara), a još bismo spomenuli Yeelight, također Xiaomijev proizvod; ova traka s LED-žaruljama čini se vrlo praktičnom za uređenje doma, a dodatni joj je plus što njome možete upravljati pomoću aplikacije na svom pametnom telefonu. Trenutno košta 30,99 dolara i čini se dobrom kupnjom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh