Geekmaxi
Gadget

Geekbuying časti: Unaprijedite doživljaj svog doma robotskim usisavačem, TV Boxom ili gejmerskim mišem

Kako stojite s podjelom kućanskih poslova u vašem obiteljskom domu? Vlastito iskustvo govori mi da nitko nije pretjerano oduševljen zadatkom usisavanja, ponajviše zato što je to zadaća za koju je potrebno više vremena i truda te obilaženja svih prostorija i njihovih zabačenih kutaka, kao i zalaženja pod krevete i ormare – nijednom čovjeku drag zadatak, ali roboti su, recimo to tako, oslobođeni afekata i emocionalnih reakcija pa zadatke koji su im zadani njihovim kodom obavljaju bez prigovora. Geekbuying je otvorio još jednu akcijsku ponudu pregršta raznoraznih uređaja, a među njima se ističe XShuai robotski usisavač koji na francuskom skladištu snižene cijene čeka da se odlučite upravo za nj.

Riječ je o nadograđenom i poboljšanom modelu robotskog usisavača koji čisti u 5 koraka, odnosno obavlja 5 različitih radnji – on mete, maše, valja, usisava i briše. Birati se može između tri načina rada – možete ga namjestiti da čisti u krug ili prateći rubove, a najefikasniji je kombinacijom dva načina rada; treći način je kretanje u Z linijama, gdje robot prolazi prostorijom gore-dolje dok ju ne obađe u potpunosti. Ovaj simpatični okrugli robot obavit će ovaj mrski posao za vas u potpunosti, a obzirom da je to jedino što radi, možete biti sigurni da će u poslu biti predan i koncentriran. Dodatno ga možete motivirati i upućivati putem aplikacije, sa sve četiri u zraku.

Opremljen je brojnim senzorima za očitanje prostora i prepreka u njemu, a može se podići uzvisinom do 15 stupnjeva, što znači da ga manji nagibi u vašem kućanstvu neće zbuniti i omesti u radu. S baterijom kapaciteta 2.200mAh, robot je spreman na dva sata neprekinutog rada, a kad mu baterija padne ispod 20 posto, spremno će se odvoziti do docka za punjenje kako bi se pripremio za nastavak rada ili u stavu pripravan dočekao sljedeće korištenje. Nije li to divno?

Buka koju proizvodi penje se maksimalno do 65 decibela, može sakupiti prljavštine do 0,35 litara i ima snagu 26 volta. Ozbiljno ga predlažem ne samo zato što mi se čini kao praktičan doprinos kućanstvu, nego i zato što se nalazi na francuskom skladištu, što znači da je nabava u Hrvatskoj oslobođena carinskih nameta, a s redovne cijene od 299,99 dolara snižen je na 155,99 dolara, što je neponovljiva prilika.

>> Pogledaj ponudu na Geekbuyingu

Ako vas u životu malo interesiraju kućanski poslovi ili smatrate da se dobro s njima nosite i bez pomoći robota, možda vas mogu zainteresirati za proširenje funkcija vašeg televizora – naime, Geekbuying je u ovu ponudu uvrstio i T95Z Plus, izvrstan TV Box sa sniženjem od 39 posto. Cijena ovog Android TV Boxa, koji ima i podršku za Kodi, sada je tek 69,99 dolara i to u kombinaciji 3GB RAM-a i 32GB ROM-a, dakle, solidna memorijska opremljenost. CPU je jedan od boljih izbora za TV Boxeve ovog cjenovnog standarda – Amlogic S912. Spomenula bih i zanimljiv dizajn T95Z Plus koji živo podsjeća na košnicu i dodatno je ukrašen spektrom duginih boja sa strane. Tu su i najviši standardi rezolucija i dual band WiFi i, čini se, ovom TV Boxu ne nedostaje baš ništa – i ocjene zadovoljnih kupaca to potvrđuju, naime, na Geekbuyingu ovaj TV Box ima ocjenu 5/5.

Nije se lako snaći u ovakvim prodajnim akcijama, i čovjek bi si poželio toliko toga, a od svih proizvoda istaknula bih još i gejmerski miš Ajazz GTC koji sa sniženjem od 50 posto možete nabaviti po cijeni od 9,99 dolara – snižen je samo crni model pa pripazite na to prilikom kupovine. Dno mu je napravljeno od metala, masa mu je 139 grama, a i kotač mu je aluminijski, a sami ćete najbolje procijeniti sviđa li vam se to, možda vam je guma ipak draža. GTC ima ugrađeni profesionalni gejmerski čip A5050 i sedam tipki te pozadinsko svjetlo u 6 različitih boja, pa se možete dobro sinkronizirati sa svijetom igre u kojem se u datom trenutku nalazite.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh