Geekmaxi
Gadget

Geekbuying daje popust na Tronsmart Bluetooth 5.0 zvučnike

Na Geekbuying možete naći svega, među tim svime nalazi se i ovaj Bluetooth 5.0 zvučnik. tj. par zvučnika na popustu. Uz taj popust prilažemo i kupon tako da možete “omastiti brk” s još većim popustom.

Tronsmart Force SoundPulse™

Ovaj zvučnik za spajanje na vaš smartphone ili laptop koristi Bluetooth 5.0 standard. U prijevodu, taj novi standard omogućuje glatku reprodukciju bez sitnih prekida. Podržavaju NFC spajanje s jednim dodirom. NFC stoji za Near Field Communication, ne zahtijeva nikakvo sparivanje i PIN-ove, već je dovoljno približiti smartphone unutar radijusa od 10cm od uređaja koji želite kontrolirati. U ovom slučaju Bluetooth zvučnika. NFC vam je poznat otprije ako koristite Google Pay, Apple Pay ili Samsung Pay.

Uz izuzetno lako spajanje s naprednim protokolima, ipak je najbitnija kvaliteta i jačina zvuka. Output, tj. izlazna snaga, ovih zvučnika 2x20W. Dovoljno da napuni prosječnu sobu zvukom. Za prilagodbu zvuka vašim preferencama nudi tri moda; standardni mod, extra bass i 3D stereo. Sparivanjem dva Tronsmart zvučnika “otključavate” mod za 3D stereo.

Zvučnici su vodootporni, certificirani za IPX7 standard, tako da će izdržati čak i ako vam padnu u vodu. Sama izrada zvučnika je od kombiniranog materijala; željezna mreža sprijeda, tijelo i okvir od ABS plastike. Teži 780 grama. Baterija će potrajati do 15h reprodukcije zvuka, a kapaciteta je 2x3300mAh i puni se oko 3 sata. Što se tiče spajanja, osim već spomenutog NFC i Bluetooth, možete staviti microSD karticu ili koristiti AUX kabel koji dolazi u paketu s njim. Naravno, u paketu je list za garanciju.

Na akciji je solo zvučnik i par zvučnika, a dostava je iz jednog od skladišta unutar EU. Kurirska služba je GLS sa rokom dostave 2-7 dana, mada to bude puno brže sudeći prema osobnom iskustvu.

Kupon za jedan zvučnik: TSAUDIO03

Cijena za jedan zvučnik: 41.69€

Kupon za set od dva zvučnika: TSAUDIO04

Cijena za set od dva zvučnika: 77.93€

Napomena: Dva Tronsmart zvučnika otključavaju 3D stereo mod.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh