Razno

Geekbuying ima gomilu stvari na popustu, pogledajte što se nudi

Geekbuying je otvorio još jednu sadržajnu ponudu uređaja i elektroničkih jedinica, ovaj put povodom obilježavanja kineske nove godine, najdugotrajnijeg festivala (tzv. proljetni festival) u ovoj zemlji, koji ove godine traje od 16. veljače.

Specifičnost ove ponude su flash dealovi – odabrane jedinice s posebnim popustom koje se izmjenjuju kroz redovne intervale, a među njima se mogu naći nevjerojatno sniženi proizvodi poput laptopa, akcijskih kamera i tipkovnica, ali i mnogo toga drugog, stoga na ovo treba posebno obratiti pozornost.

Kao i inače, ponuda je praktično nepregledna pa je Geekbuying svrstao proizvode u pripadajuće im kategorije.

U kategoriji pametnih telefona ističe LTE Nubia Z17 Lite, 5,5-inčni mobitel s čak 6GB radne memorije, kojemu je cijena u sklopu ove akcije snižena na 259 dolara.

Ponuda TV boxeva je pomalo siromašna, u odabiru proizvoda nema ni jednog za kojeg se može reći da predstavlja dobar omjer cijene i kvalitete, izdvojiti se može eventualno Zidoo H6 Pro po cijeni od 99 dolara. Riječ je o TV boxu koji podržava 4K i HDR rezoluciju i ima aplikaciju Kodi preko koje se mogu gledati razni multimedijski sadržaji. Zamjerka mu je niski kapacitet memorije, koja je podijeljena na 2GB RAM-a (generacija DDR4) i 16GB ROM-a (eMMC).

Tu su i kategorije za tablete, nosive gadgete odnosno pametne satove i narukvice, dronovi su kategorizirani pod RC igračke, a akcijske kamere i punjači za automobile smještene su u “Outdoors & Automotive”. Četiri Xiaomijeva punjača dolaze po niskim cijenama od 7 do 15 dolara, i većina ima po dva USB utora, što je vrlo zgodno.

Za pametnu kuću možete nabaviti elektroničku četkicu za zube ili, primjerice, Xiaomijevu pametnu vagu za 35 dolara. Xiaomi ima način s dizajnom – njihovi proizvodi redovno su elegantni u svom minimalizmu, tanki i odaju dojam skupocjenosti, a ova vaga nije ništa drukčija. Debljine je manje od 15 milimetara, a osim težine, analizira još 9 tjelesnih podataka. Primjerice, možete saznati iznos svoje koštane ili mišićne mase ili postotak tjelesne masnoće. Mjerenja se prikazuju na pripadajućoj mobilnoj aplikaciji.

U ponudi su i računalne komponente, poput Nvidijine grafičke Geforce GTX1050 za 119 dolara, bežični i stolni punjači, adapteri, ruteri i slično.

A ni to nije sve; Geekbuying nudi izvrsne asortimane i cijene su često pristupačnije nego na ostalim mjestima; čitavu ponudu možete pogledati ovdje i, pazite se, nakon nekog vremena provedenog među ovim uređajima, mogli biste posegnuti za novčanikom, stoga budite spremni.

 

Komentiraj

Odgovori

Vrh