Gadgeti

Geekbuying je pripremio brojne gadgete, pogledaj što smo sve našli!

Internetske trgovine u ponudi imaju gotovo bezbrojne gadgete. Ondje se nađe baš svega – što ono kažu, od igle do lokomotive. U cijeloj toj šumi obično se nakupi nešto viška na skladištu, pa trgovine tada posegnu za rasprodajom kako bi se napravilo mjesta za nadolazeće pošiljke.

Evo, Geekbuying je otvorio posebnu stranicu s gadgetima u punom smislu te riječi, jer se tu našlo od odvijača do simultanog prevoditelja sličnog onome iz serije Star Trek. Idemo redom.

Volim slušalice. Mobitel mi je primarno sredstvo za slušanje glazbe, pa shodno tome pratim što se događa s ponudom slušalica. Geekbuying je ovdje izdvojio nekoliko lijepih primjeraka kojim pokriva potrebe mnogih zainteresiranih. Prva dva modela su od kompanije Xiaomi; jedne su žičane dok su druge bežične, za svakog ponešto. Posebno bih istaknuo uglednu kompaniju Bluedio i njihov model slušalica T4, koje bih rado imao u svom vlasništvu. Ovo govorim iz iskustva, jer se već godinu dana služim prethodnom generacijom tih slušalica (T3 Plus) koje zbilja odlične.

Majstor u vama na svoje će doći u posebnoj kartici namijenjenoj sitnim alatima, gdje ćete naći što svakodnevno potreban alat, što 3D printer. Prije toga provjerite onaj komunikator iz Star Treka kojeg sam spominjao, jer se radi o potencijalno odličnoj kupnji.

Niti gejmeri nisu zakinuti. U Gaming kartici nalazi se dašak povijesti predstavljen s retro igrama, a za moderno okrenute igrače tu je i, recimo, bežično kontroler kojeg možete povezati s nekom konzolom ili s kakvim smartfonom, što će prilično olakšati pomalo nezgrapno igranje na pametnom telefonu.

>> Pogledaj ponudu gadgeta na Geekbuyingu

Gadgetima nikad kraja, pa ćete tako niže niz stranicu nabasati na projektore. Ima ih od super-jeftinih do ultra-moćnih, pa pogledajte detaljnije o čemu se radi. Na kraju vas čeka ponuda prijenosnih baterija. Nikad nisu bile povoljnije, a iznenađujuće je koliko ih se poželimo kad mobitel tužno zapišti, a nalazimo se negdje sto milja od utičnice. To je pomalo zanemareni gadget koji zapravo svakom treba, pa ga svakako preporučam.

Komentiraj

Odgovori

Vrh